لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 باکتری شناسی اختصاصی پاتوبيولوژي کارشناسی
2 باکتری شناسی اختصاصی پاتوبيولوژي کارشناسی
3 بهداشت محیط بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
4 بهداشت و صنایع شیر پاتوبيولوژي کارشناسی
5 بهداشت و صنایع غذائی 1 (شیر) بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
6 تغذیه انسان بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
7 شیمی مواد غذایی پاتوبيولوژي کارشناسی
8 صنایع موادغذایی با منشاء دامی پاتوبيولوژي کارشناسی
9 عفونتها و مسمومیت های غذائی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
10 کارآموزی ـ تجزیه خوراک دام وطیور پاتوبيولوژي کارشناسی
11 کارآموزی ـ میکروبیولوژی پاتوبيولوژي کارشناسی
12 کارآموزی در کارخانه های فراوری شیر بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
13 کنترل شیمیائی مواد غذائی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
14 کنترل میکربی مواد غذائی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
15 میکرب شناسی مواد غذائی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی
16 آلودگی محیطی مواد غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
17 استانداردها وقوانین موادغذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
18 بهداشت محیط درصنایع غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
19 بهداشت وکنترل شیر و فراورده ها بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
20 پایان نامه بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
21 پروژه بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
22 روش های نمونه برداری مواد غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
23 سمینار بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
24 عفونت ها ومسمومیت های مواد غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
25 کنترل شیمیایی مواد غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ارشد
26 اصول تغذیه دام علوم درمانگاهي - بهداشت و پيشگيري بيماريهاي دامي دکترای حرفه ای
27 بهداشت و بازرسی گوشت پاتوبيولوژي دکترای حرفه ای
28 بهداشت و صنایع شیر پاتوبيولوژي دکترای حرفه ای
29 بهداشت و صنایع شیر پاتوبيولوژي دکترای حرفه ای
30 بیماریهای مشترک انسان و دام بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکترای حرفه ای
31 پایان نامه و گزارش تحقیق -1 دامپزشکی دکترای حرفه ای
32 پایان نامه و گزارش تحقیق -2 دامپزشکی دکترای حرفه ای
33 پایان نامه و گزارش تحقیق -3 دامپزشکی دکترای حرفه ای
34 کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی پاتوبيولوژي دکترای حرفه ای
35 آمادگی برای امتحان جامع بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری (Ph.D)
36 پروژه تحقیقاتی -1 بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری (Ph.D)
37 پروژه تحقیقاتی -2 بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری (Ph.D)
38 پروژه تحقیقاتی -3 بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری (Ph.D)
39 پروژه تحقیقاتی ۱ پاتوبيولوژي دکتری (Ph.D)
40 پروژه تحقیقاتی ۲ پاتوبيولوژي دکتری (Ph.D)
41 پروژه تحقیقاتی ۳ پاتوبيولوژي دکتری (Ph.D)
42 پروژه تحقیقاتی ۴ پاتوبيولوژي دکتری (Ph.D)
43 پروژه تحقیقاتی ۵ پاتوبيولوژي دکتری (Ph.D)
44 سم شناسی مواد غذایی علوم پایه (بین الملل) دکتری (Ph.D)
45 صنایع شیر وفراورده های آن بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری (Ph.D)
46 مدیریت بهداشت صنایع غذایی بهداشت مواد غذایی (بین الملل) دکتری (Ph.D)
47 بهداشت وکنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ناپیوسته
48 پروژه تحقیقاتی دامپزشکی کارشناسی ناپیوسته
49 تجزیه خوراک دام وطیور بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ناپیوسته
50 کارآموزی ـ آناتومی و بافت شناسی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ناپیوسته
51 کارآموزی ـ تجزیه خوراک دام وطیور بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ناپیوسته
52 کارآموزی ـ میکروبیولوژی پاتوبيولوژي کارشناسی ناپیوسته
53 کارآموزی بهداشت وکنترل مواد غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان کارشناسی ناپیوسته
54 اصول تغذیه دام علوم درمانگاهي - بهداشت و پيشگيري بيماريهاي دامي دکتری عمومی
55 بهداشت و بازرسی گوشت بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری عمومی
56 بهداشت و صنایع شیر بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری عمومی
57 بیماریهای مشترک انسان و دام بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری عمومی
58 صنایع موادغذایی با منشاء دامی بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری عمومی
59 کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی بهداشت مواد غذايي و آبزيان دکتری عمومی