1 |
آشنایی با دانشجویان-اهمیت آب در مواد غذایی |
|
2 |
اهمیت آب در مواد غذایی - منابع تامین و خصوصیات آن-سیستم های جذب و دفع آب |
|
3 |
اصول ایمنی آزمایشگاه و آشنایی با مواد و وسایل مورد استفاده در آزمایشگاه شیمی |
|
4 |
آشنایی با تهبه محلول ها و مواد آزمایشگاهی مورد نیاز برای آزمایشگاه شیمی مواد غذایی |
|
5 |
تعیین میزان رطوبیت در مواد غذایی و تعیین فلزات در آب |
|
6 |
مواد معدنی و اهمیت آنها در مواد غذایی |
|
7 |
تعیین میزان نمک در آب و مواد غذایی |
|
8 |
آزمایشات مربوط به کربوهیدراتها در مواد غذایی |
|
9 |
کربوهیدراتها-خصوصیات و اهمیت آنها در سیستم های غذایی |
|
10 |
تعیین میزان چربی با روش سوکسله |
|
11 |
تعیین میزان چربی با روش ژربر |
|
12 |
چربی ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی |
|
13 |
تعیین میزان پروتئین در مواد غذایی با روش کجلدال |
|
14 |
تعیین میزان پروتئین با روش تیتراسیون فرمل |
|
15 |
پروتئین ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی |
|
16 |
عیین میزان ازت آزاد در مواد غذایی |
|
17 |
تعیین میزان پراکسید در روغن |
|
18 |
ویتامین ها و اهمیت آنها در مواد غذایی و تغذیه انسان |
|
19 |
تعیین وزن مخصوص و ضریب شکست در روغن |
|
20 |
تعیین وزن مخصوص در شیر و تشخیص تقلب |
|
21 |
آنزیم ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی و کاربرد آنها در صنعت غذا |
|
22 |
تعیین اسیدیته و pH در مواد غذایی |
|
23 |
شخیص کیفی و کمی اوره در مواد غذایی |
|
24 |
ترکیبات افزودنی در مواد غذایی |
|
25 |
آزمایش کربونیل |
|
26 |
آنزیم ها در مواد غذایی |
|
27 |
آزمایش مالون دی آلدهید |
|
28 |
آزمایش اکسیداسیون مواد غذایی |
|
29 |
بیوپلیمرها |
|