سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 آشنایی با دانشجویان-اهمیت آب در مواد غذایی
2 اهمیت آب در مواد غذایی - منابع تامین و خصوصیات آن-سیستم های جذب و دفع آب
3 اصول ایمنی آزمایشگاه و آشنایی با مواد و وسایل مورد استفاده در آزمایشگاه شیمی
4 آشنایی با تهبه محلول ها و مواد آزمایشگاهی مورد نیاز برای آزمایشگاه شیمی مواد غذایی
5 تعیین میزان رطوبیت در مواد غذایی و تعیین فلزات در آب
6 مواد معدنی و اهمیت آنها در مواد غذایی
7 تعیین میزان نمک در آب و مواد غذایی
8 آزمایشات مربوط به کربوهیدراتها در مواد غذایی
9 کربوهیدراتها-خصوصیات و اهمیت آنها در سیستم های غذایی
10 تعیین میزان چربی با روش سوکسله
11 تعیین میزان چربی با روش ژربر
12 چربی ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی
13 تعیین میزان پروتئین در مواد غذایی با روش کجلدال
14 تعیین میزان پروتئین با روش تیتراسیون فرمل
15 پروتئین ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی
16 عیین میزان ازت آزاد در مواد غذایی
17 تعیین میزان پراکسید در روغن
18 ویتامین ها و اهمیت آنها در مواد غذایی و تغذیه انسان
19 تعیین وزن مخصوص و ضریب شکست در روغن
20 تعیین وزن مخصوص در شیر و تشخیص تقلب
21 آنزیم ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی و کاربرد آنها در صنعت غذا
22 تعیین اسیدیته و pH در مواد غذایی
23 شخیص کیفی و کمی اوره در مواد غذایی
24 ترکیبات افزودنی در مواد غذایی
25 آزمایش کربونیل
26 آنزیم ها در مواد غذایی
27 آزمایش مالون دی آلدهید
28 آزمایش اکسیداسیون مواد غذایی
29 بیوپلیمرها