| 1 | آشنایی با دانشجویان-اهمیت آب در مواد غذایی |  | 
																			
											| 2 | اهمیت آب در مواد غذایی - منابع تامین و خصوصیات آن-سیستم های جذب و دفع آب |  | 
																			
											| 3 | اصول ایمنی آزمایشگاه و آشنایی با مواد و وسایل مورد استفاده در آزمایشگاه شیمی |  | 
																			
											| 4 | آشنایی با تهبه محلول ها و مواد آزمایشگاهی مورد نیاز برای آزمایشگاه شیمی مواد غذایی |  | 
																			
											| 5 | تعیین میزان رطوبیت در مواد غذایی و تعیین فلزات در آب |  | 
																			
											| 6 | مواد معدنی و اهمیت آنها در مواد غذایی |  | 
																			
											| 7 | تعیین میزان نمک در آب و مواد غذایی |  | 
																			
											| 8 | آزمایشات مربوط به کربوهیدراتها در مواد غذایی |  | 
																			
											| 9 | کربوهیدراتها-خصوصیات و اهمیت آنها در سیستم های غذایی |  | 
																			
											| 10 | تعیین میزان چربی با روش سوکسله |  | 
																			
											| 11 | تعیین میزان چربی با روش ژربر |  | 
																			
											| 12 | چربی ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی |  | 
																			
											| 13 | تعیین میزان پروتئین در مواد غذایی با روش کجلدال |  | 
																			
											| 14 | تعیین میزان پروتئین با روش تیتراسیون فرمل |  | 
																			
											| 15 | پروتئین ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی |  | 
																			
											| 16 | عیین میزان ازت آزاد در مواد غذایی |  | 
																			
											| 17 | تعیین میزان پراکسید در روغن |  | 
																			
											| 18 | ویتامین ها و اهمیت آنها در مواد غذایی و تغذیه انسان |  | 
																			
											| 19 | تعیین وزن مخصوص و ضریب شکست در روغن |  | 
																			
											| 20 | تعیین وزن مخصوص در شیر و تشخیص تقلب |  | 
																			
											| 21 | آنزیم ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی و کاربرد آنها در صنعت غذا |  | 
																			
											| 22 | تعیین اسیدیته و pH در مواد غذایی |  | 
																			
											| 23 | شخیص کیفی و کمی اوره در مواد غذایی |  | 
																			
											| 24 | ترکیبات افزودنی در مواد غذایی |  | 
																			
											| 25 | آزمایش کربونیل |  | 
																			
											| 26 | آنزیم ها در مواد غذایی |  | 
																			
											| 27 | آزمایش مالون دی آلدهید |  | 
																			
											| 28 | آزمایش اکسیداسیون مواد غذایی |  | 
																			
											| 29 | بیوپلیمرها |  |