کتاب ها

1

عملکرد و کاربرد انواع افزودنی های سلامتی بخش در صنایع لبنی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۸/۰۴
2

روش های PCR در مواد غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۸/۰۴
3

تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی)

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۴/۰۴/۲۰
4

آلاینده های شیمیایی در شیر و فرآورده های لبنی

اول | خارج دانشگاه-جهاد دانشگاهی | ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
5

تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی)

دوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
6

میکرو ارگانیسم های بیماری زای با منشاء غذایی(مکانیسم ها و بیماری زایی)

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
7

راهنمای عوامل بیماریزا با منشاء غذایی

اول | خارج دانشگاه-انتشارات پیمان نو مشهد | ۱۳۹۴/۰۳/۳۱