دکتر محمد محسن زاده
استاد
درباره من
انتشارات
دروس
پایان نامه ها
کتاب ها
EN
کتاب ها
1
عملکرد و کاربرد انواع افزودنی های سلامتی بخش در صنایع لبنی
مصطفی مظاهری طهرانی
-
سمیرا یگانه زاد
-
مرضیه معین فرد
-
نفیسه واحدی
-
محمد محسن زاده
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۸/۰۴
2
روش های PCR در مواد غذایی
سید علی مرتضوی
-
فریده طباطبائی یزدی
-
علیرضا صادقی
-
الهام رنجبر امانی
-
محمد محسن زاده
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۸/۰۴
3
تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی)
سعید خان زادی
-
محمد محسن زاده
-
عبداله جمشیدی
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۴/۰۴/۲۰
4
آلاینده های شیمیایی در شیر و فرآورده های لبنی
محمد محسن زاده
-
فائزه تجلی
-
محبوبه سرابی جماب
-
رضا کاراژیان
-
معصومه مهربان سنگ آتش
-
رسول کدخدایی
اول
| خارج دانشگاه-جهاد دانشگاهی | ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
5
تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی)
محمد محسن زاده
-
سعید خان زادی
-
عبداله جمشیدی
دوم
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
6
میکرو ارگانیسم های بیماری زای با منشاء غذایی(مکانیسم ها و بیماری زایی)
محمد محسن زاده
-
معصومه مهربان سنگ آتش
-
فائزه تجلی
-
سعید خان زادی
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
7
راهنمای عوامل بیماریزا با منشاء غذایی
محمد محسن زاده
-
سمانه عیدی
-
نونا مرادپور
اول
| خارج دانشگاه-انتشارات پیمان نو مشهد | ۱۳۹۴/۰۳/۳۱