سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 روشهای نمونه برداری و آماده سازی شیر و فرآورده های لبنی به منظور آزمایشات حسی، میکروبی و فیزیکو شیمیایی
2 شمارش کلی میکروارگانیسم های هوازی مزوفیلیک
3 شمارش کلیفرم ها در شیر خام
4 شمارش استافیلوکوکوس اورئوس
5 تایید استافیلوکوکوس با محیط های تفریقی
6 شمارش باکتریهای سرماگرا
7 شمارش باکتریهای مولد هاگ
8 آزمایش احیای متیلن بلو
9 تعیین وزن مخصوص شیر خام
10 تعیین تازگی و کهنگی شیر خام
11 تعیین اسیدیته شیر خام
12 شمارش لاکتوباسیلوس ها
13 کنترل شیر تانک
14 شناسایی عوامل مولد ورم پستانی
15 تشخیص بعضی تقلبات در شیر خام
16 مقدمه (وضعیت تولید شیر در دنیا و ایران) - استاندارد شیرخام
17 آناتومی و فیزیولوژی غدد پستانی – سنتز و ترشح شیر
18 ترکیب شیر – خواص فیزیکو شیمیایی شیر و عوامل موثر بر آن
19 بهداشت تولید و جمع آوری شیر خام
20 ورم پستان (تشخیص و روشهای ارزیابی)
21 اصول تولید وفرآوری شیر و فرآورده های لبنی
22 اصول تکنولوژی تولید شیرهای پاستوریزه و استریلیزه