| 1 |
روشهای نمونه برداری و آماده سازی شیر و فرآورده های لبنی به منظور آزمایشات حسی، میکروبی و فیزیکو شیمیایی |
|
| 2 |
شمارش کلی میکروارگانیسم های هوازی مزوفیلیک |
|
| 3 |
شمارش کلیفرم ها در شیر خام |
|
| 4 |
شمارش استافیلوکوکوس اورئوس |
|
| 5 |
تایید استافیلوکوکوس با محیط های تفریقی |
|
| 6 |
شمارش باکتریهای سرماگرا |
|
| 7 |
شمارش باکتریهای مولد هاگ |
|
| 8 |
آزمایش احیای متیلن بلو |
|
| 9 |
تعیین وزن مخصوص شیر خام |
|
| 10 |
تعیین تازگی و کهنگی شیر خام |
|
| 11 |
تعیین اسیدیته شیر خام |
|
| 12 |
شمارش لاکتوباسیلوس ها |
|
| 13 |
کنترل شیر تانک |
|
| 14 |
شناسایی عوامل مولد ورم پستانی |
|
| 15 |
تشخیص بعضی تقلبات در شیر خام |
|
| 16 |
مقدمه (وضعیت تولید شیر در دنیا و ایران) - استاندارد شیرخام |
|
| 17 |
آناتومی و فیزیولوژی غدد پستانی – سنتز و ترشح شیر |
|
| 18 |
ترکیب شیر – خواص فیزیکو شیمیایی شیر و عوامل موثر بر آن |
|
| 19 |
بهداشت تولید و جمع آوری شیر خام |
|
| 20 |
ورم پستان (تشخیص و روشهای ارزیابی) |
|
| 21 |
اصول تولید وفرآوری شیر و فرآورده های لبنی |
|
| 22 |
اصول تکنولوژی تولید شیرهای پاستوریزه و استریلیزه |
|