1 |
آشنایی با دانشجویان – آشنایی با تاریخچه حضور میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و اهمیت میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
2 |
آشنایی با لوازم و محیط های کشت آزمایشگاهی |
|
3 |
روشهای آلودگی مواد غذایی و راههای کنترل آن ایمنی میکروبیولوژیکی و پایداری مواد غذایی |
|
4 |
نحوه استریلیزاسیون و انکوباسیون میکروارگانیسم ها |
|
5 |
انواع میکروارگانیسم های مهم در مواد غذایی (کپک ها، مخمرها، باکتریها ی عامل فساد و مسمومیت و ...) |
|
6 |
آموزش تهیه رقت های متوالی - شمارش کلی میکروبی |
|
7 |
عوامل درونی و بیرونی موثر در رشد میکروارگانیسم ها در مواد غذایی |
|
8 |
جداسازی اشریشیا کلی از نمونه ماده غذایی بر روی محیط براث مغذی (مرحله اول) |
|
9 |
اشریشیا کلی و اهمیت آن در ایجاد بیماریهای با منشاء غذایی |
|
10 |
کشت از محیط براث (پپتون واتر) بر روی محیط EMB (مرحله دوم) |
|
11 |
بیماریهای با منشاء غذایی و مکانیسم ایجاد آنها |
|
12 |
شناسایی و تایید کلیفرم های مدفوعی و غیرمدفوعی با محیط سبز درخشان و لوله دورهام |
|
13 |
سالمونلا و اهمیت آنها در ایجاد بیماریهای با منشاء غذایی |
|
14 |
آشنایی با محیط های کشت تفریقی انتروباکتریاسه و تست IMVIC |
|
15 |
استافیلوکوکوس اورئوس و انتروتوکسین های آن |
|
16 |
جداسازی و شناسازی سالمونلا – مرحله پیش غنی سازی |
|
17 |
بیماریهای نوپدید در مواد غذایی – نحوه پیشگیری از بیماریهای منتقله از غذا |
|
18 |
جدا سازی سالمونلا( غنی سازی : تتراتیونات و سلنیت سیستیین یا راپاپورت) |
|
19 |
باسیلوس ها در مواد غذایی |
|
20 |
جدا سازی سالمونلا (محیط های انتخابی: برلیانت گرین آگار –سالمونلا شیگلا آگار) |
|
21 |
کلستریدیوم ها در مواد غذایی |
|
22 |
جدا سازی سالمونلا (محیط های افتراقی : لیزین آیرون آگار-اوره- تریپل شوگر آیرون اگار) |
|
23 |
لیستریا مونوسیتوژنز و اهمیت آن در مواد غذایی |
|
24 |
شناسایی لیستریا در یک ماده غذایی (مرحله غنی سازی در لیستریا براث) |
|
25 |
کمپیلوباکتر و آرکوباکتر در مواد غذایی |
|
26 |
کشت لیستریا از محیط براث روی محیط آکسفورد آگار |
|
27 |
ویبریوها و اهمیت آن در مواد غذایی |
|
28 |
شمارش و شناسایی باکتریهای سرماگرا در مواد غذایی |
|
29 |
کپک ها و مخمرهای مهم در مواد غذایی |
|
30 |
شناسایی سودوموناس ها |
|
31 |
ارزیابی سموم میکروبی در مواد غذایی |
|
32 |
استانداردهای میکروبیولوژیکی کارخانجات مواد غذایی |
|