| 1 |
آشنایی دانشجویان با اهمیت غذا و بهداشت مواد غذایی |
|
| 2 |
خطرات مرتبط با مواد غذایی |
|
| 3 |
راههای آلودگی مواد غذایی |
|
| 4 |
آشنایی با شاخص های ایمنی و کیفی مواد غذایی |
|
| 5 |
توکسین ها و سموم باکتریایی و مکانیسم اثر آنها |
|
| 6 |
گاستروانتریت و انواع عفونت و مسمومیت های غذایی - مسمومیت غذایی با استافیلوکوکوس اورئوس |
|
| 7 |
مسمومیت غذایی با کلستریدیوم پرفرینجنس - مسمومیت غذایی با کلستریدیوم بوتولینوم |
|
| 8 |
مسمومیت غذایی ناشی از باسیلوس سرئوس و راههای پیشگیری از آن |
|
| 9 |
عفونت غذایی ناشی از سالمونلا و شیگلا و راههای کنترل آن |
|
| 10 |
عفونت غذایی ناشی از لیستریا مونوسیتوژنز و راههای کنترل آن |
|
| 11 |
گاستروانتریت ناشی از اشریشیا کلی و کنترل آن |
|
| 12 |
مسمومیت و عفونت غذایی ناشی از کمپیلوباکتر و راههای کنترل آنها |
|
| 13 |
مسمومیت و عفونت غذایی ناشی از ویبریو و راههای کنترل آنها |
|
| 14 |
مسمومیت و عفونت غذایی ناشی از یرسینیا و راههای کنترل آنها |
|
| 15 |
ویروسها ی بیماریزای با منشاء غذایی و راههای پیشگیری از آنها |
|
| 16 |
انگل های بیماریزا با منشاء غذایی و راههای کنترل و پیشگیری از آنها |
|