سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 آشنایی دانشجویان با اهمیت غذا و بهداشت مواد غذایی
2 خطرات مرتبط با مواد غذایی
3 راههای آلودگی مواد غذایی
4 آشنایی با شاخص های ایمنی و کیفی مواد غذایی
5 توکسین ها و سموم باکتریایی و مکانیسم اثر آنها
6 گاستروانتریت و انواع عفونت و مسمومیت های غذایی - مسمومیت غذایی با استافیلوکوکوس اورئوس
7 مسمومیت غذایی با کلستریدیوم پرفرینجنس - مسمومیت غذایی با کلستریدیوم بوتولینوم
8 مسمومیت غذایی ناشی از باسیلوس سرئوس و راههای پیشگیری از آن
9 عفونت غذایی ناشی از سالمونلا و شیگلا و راههای کنترل آن
10 عفونت غذایی ناشی از لیستریا مونوسیتوژنز و راههای کنترل آن
11 گاستروانتریت ناشی از اشریشیا کلی و کنترل آن
12 مسمومیت و عفونت غذایی ناشی از کمپیلوباکتر و راههای کنترل آنها
13 مسمومیت و عفونت غذایی ناشی از ویبریو و راههای کنترل آنها
14 مسمومیت و عفونت غذایی ناشی از یرسینیا و راههای کنترل آنها
15 ویروسها ی بیماریزای با منشاء غذایی و راههای پیشگیری از آنها
16 انگل های بیماریزا با منشاء غذایی و راههای کنترل و پیشگیری از آنها