طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس به عنوان درس اختصاصی الزامی در برنامه آموزشی دانشجویان می باشد.
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان رشته کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی با انواع عفونت ها و مسمومیت های غذایی و راههای پیشگیری و کنترل آنها
3 شایستگی های پایه آشنایی با باکتریها، ویروسها، انگل ها و قارچ های مهم منتقله از طریق مواد غذایی و روشهای شناسایی آنها آشنایی با سیستم های تضمین کیفیت مواد غذایی
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان رشته کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی با انواع عفونت ها و مسمومیت های غذایی، آشنایی با مکانیسم ایجاد عفونت و مسمومیت های غذایی، آشنایی با راههای انتقال میکروارگانیسم ها، آشنایی با عوامل سمی طبیعی موجود در مواد غذایی
5 روش تدریس ارائه سخنرانی و پرسش و پاسخ های کلاسی - نمایش فیلم و تصاویر آموزشی - بحث و تبادل نظر- مطالعات موردی - بحث گروهی - ارائه کنفرانس
6 وظایف دانشجو شرکت در بحث های گروهی و ارائه سمینار و تحقیق
7 منبع - محسن زاده و همکاران (ترجمه). میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی: مکانیسم بیماریزایی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد 2- محسن زاده و همکاران (ترجمه). راهنمای عوامل بیماریزا با منشاء غذایی. Riemann HP and Cliver DO. 2006. Foodborne Infections and Intoxications. Elsevier Inc
8 مواد و امکانات آموزشی کامپیوتر و پروژکتور و استفاده از تکنولوژی های آموزشی
9 نحوه ارزشیابی امتحانات در طول نیمسال و پایان نیمسال - سمینار - ارزیابی مطالعات موردی - ارزیابی بحث های گروهی
10 فایل Pdf File