1 |
آشنایی با لوازم و محیط های کشت آزمایشگاهی |
|
2 |
آشنایی با دانشجویان – آشنایی با تاریخچه حضور میکروارگانیسم ها در مواد غذایی |
|
3 |
نحوه استریلیزاسیون و انکوباسیون میکروارگانیسم ها |
|
4 |
روشهای آلودگی مواد غذایی و راههای کنترل آن ایمنی میکروبیولوژیکی و پایداری مواد غذایی |
|
5 |
شمارش کلی میکروبی |
|
6 |
انواع میکروارگانیسم های مهم در مواد غذایی (کپک ها، مخمرها، باکتریها ی عامل فساد و مسمومیت و ...) |
|
7 |
شمارش کلی فرمها |
|
8 |
عوامل درونی و بیرونی موثر در رشد میکروارگانیسم ها در مواد غذایی |
|
9 |
شمارش کلیفرم های مدفوعی |
|
10 |
تغییرات حاصل از حضور میکروارگانیسم ها در مواد غذایی – میکروارگانیسم های مفید در صنعت غذا |
|
11 |
تشخیص و شناسایی اشریشیا کلی |
|
12 |
عفونت ها و مسمومیت های غذایی، مکانیسم آنها |
|
13 |
آشنایی با محیط های کشت تفریقی انتروباکتریاسه |
|
14 |
استراتژیهای نگهداری مواد غذایی، اثر روشهای مختلف نگهداری بر جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها |
|
15 |
شمارش و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس بیماریزا |
|
16 |
اصول و کاربرد مدل های پیشگو در مواد غذایی |
|
17 |
آزمایشات تفریقی شناسایی استافیلوکوکها |
|
18 |
بیماریهای نوپدید در مواد غذایی – نحوه پیشگیری از بیماریهای منتقله از غذا |
|
19 |
شمارش کپک ها و مخمرها |
|
20 |
آشنایی با فساد و کنترل میکروبی مواد غذایی، آلودگیهای قارچی انگلی و ویروسی در مواد غذایی |
|
21 |
تشخیص و شمارش باسیلوس سرئوس در مواد غذایی |
|
22 |
ویژگیهای میکروبی فرآورده های گوشتی و لبنی |
|
23 |
کشت های تفریقی شناسایی باسیلوسها |
|
24 |
ویژگیهای میکروبی فرآورده های مرغ و تخم مرغ و شیلاتی و کنسروی |
|
25 |
تشخیص و شمارش کلستریدیوم پرفرینجنس |
|
26 |
آزمون های میکروبی در مواد غذایی و روشهای نوین کشت در تشخیص، شناسایی و تایپینگ میکروارگانیسمهای مواد غذایی |
|
27 |
شناسایی و جداسازی سالمونلا از مواد غذایی |
|
28 |
ارزیابی خطر و معیارهای میکروبیبولوژیکی مواد غذایی – تضمین ایمنی میکروبیولوژیکی و کنترل کیفیت مواد غذایی |
|
29 |
آزمونهای تفریقی گونه های سالمونلا در مواد غذایی |
|
30 |
بازرسی بهداشتی افزودنی های مواد غذایی – تاثیر عفونت ها و توکسین های ناشی از غذا در تجارت بین المللی |
|
31 |
شمارش و شناسایی باکتریهای سرماگرا در مواد غذایی |
|
32 |
ویژگیهای میکروبی آب آشامیدنی و عوامل بیماریزای منتقله از طریق آب و نحوه پیشگیری از آنها |
|