| 1 | 
											جایگاه درس در برنامه درسی دوره | 
											این درس به عنوان یکی از درس های اصلی برنامه آموزشی دانشجویان می باشد. | 
										
																			
											| 2 | 
											هدف کلی | 
											آشنایی دانشجویان با انواع میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی و مکانیسم های بیماریزایی آنها ونحوه کنترل آنها در مواد غذایی | 
										
																			
											| 3 | 
											شایستگی های پایه | 
											دانشجو بایستی با انواع آلودگی های میکروبی مواد غذایی آشنایی داشته باشد. وی همچنین بایستی انواع میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی را بشناسد و راههای تشخیص میکروبیولوژیکی آنها را بداند. | 
										
																			
											| 4 | 
											اهداف یادگیری | 
											آشنایی دانشجویان با انواع میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی
آشنایی با مکانیسم های بیماریزایی میکروارگانیسم ها
آشنایی با باکتریها، ویروسها، قارچها، انگل ها و غیره
آشنایی با روشهای تشخیص میکروارگانیسم ها در مواد غذایی
آشنایی با راههای کنترل آلودگی های میکروبی در مواد غذایی | 
										
																			
											| 5 | 
											روش تدریس | 
											ارائه سخنرانی و پرسش و پاسخ کلاسی، فیلم، مبتنی بر مساله، مبتنی بر پروژه، آزمایشگاهی، بازدید علمی، یادگیری مشارکتی، بحث گروهی | 
										
																			
											| 6 | 
											وظایف دانشجو | 
											شرکت در بحث های گروهی کلاس و ارائه سمینار | 
										
																			
											| 7 | 
											منبع | 
											3- محسن زاده و همکاران. 1392. میکروارگانیسم های بیماریزا با منشاء غذایی (مکانیسم ها و بیماریزایی). انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. (ترجمه)
4-محسن زاده م. و خانزادی س. 1391. تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی). انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. (ترجمه)
5-استانداردهای مربوط به مواد غذایی. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. | 
										
																			
											| 8 | 
											مواد و امکانات آموزشی | 
											استفاده از کامپیوتر و پروژکتور و استفاده از تکنولوژی های آموزشی و عکس و فیلم | 
										
																			
											| 9 | 
											نحوه ارزشیابی | 
											ارزیابی شفاهی، فعالیتهای گروهی،امتحان میانترم،امتحان پایانترم،تکالیف هفتگی، ارزشیابی مستمر (آزمونک) | 
										
																			
											| 10 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با محیط های کشت آزمایشگاهی و لوازم آشنا می شود | 
										
																			
											| 11 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با انواع میکروارگانیسم های مواد غذایی آشنا می شود | 
										
																			
											| 12 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با روشهای استریلیزاسیون آشنا می شود | 
										
																			
											| 13 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با روشهای مختلف آلودگی مواد غذایی آشنا می شود | 
										
																			
											| 14 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با روشهای مختلف آشمارش کلی میکروبی آشنا می شود | 
										
																			
											| 15 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با میکروارگانیسم های مهم مفید و بیماریزا در مواد غذایی آشنا می شود | 
										
																			
											| 16 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو روشهای مختلف شمارش کلی فرم ها را فرا می گیرد | 
										
																			
											| 17 | 
											اهداف یادگیری | 
											آشنایی با عوامل داخلی و خارجی موثر بر رشد میکروارگانیسم ها | 
										
																			
											| 18 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو روشهای مختلف شمارش کلی فرم های مدفوعی را فرا می گیرد | 
										
																			
											| 19 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو تغییرات حاصل از حضور میکروارگانیسم ها در مواد غذایی را فرا میگیرد | 
										
																			
											| 20 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو روشهای مختلف شناسایی و تشخیص اشریشیا کلی را فرا می گیرد | 
										
																			
											| 21 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با انواع عفونت ها و مسمومیت های غذایی و مکانیسم بیماریزایی آنها آشنا می شود | 
										
																			
											| 22 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو انواع محیط های کشت باکتریهای خانواده انتروباکتریاسه را فرا می گیرد | 
										
																			
											| 23 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی را فرا می گیرد | 
										
																			
											| 24 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو نحوه شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس اورئوس را فرا می گیرد | 
										
																			
											| 25 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو انواع مدل های پیشگو در مواد غذایی را فرا می گیرد | 
										
																			
											| 26 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با انواع روشهای تفریق استافیلوکوکها آشنا می شود | 
										
																			
											| 27 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با بیماریهای نوپدید در مواد غذایی آشنا شده و نحوه پیشگیری از انتقال آنها به مواد غذایی را فرا میگیرد | 
										
																			
											| 28 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با انواع روشهای شمارش و شناسایی کپک ها و محمرها آشنا می شود | 
										
																			
											| 29 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با انواع فساد و کنترل میکروبی مواد غذایی و آلودگیهای قارچی و انگلی و ویروسی مواد غذایی آشنا می شود | 
										
																			
											| 30 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با روشهای تشخیص و شمارش باسیلوس ها در مواد غذایی آشنا می شود | 
										
																			
											| 31 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با ویژگیهای میکروبی فراورده های گوشتی و لبنی آشنا می شود | 
										
																			
											| 32 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با انواع روشهای تفریق باسیلوس هاآشنا می شود | 
										
																			
											| 33 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با ویژگیهای میکروبی مرغ و تخم مرغ و فرآورده های شیلاتی و کنسروی آشنا می شود | 
										
																			
											| 34 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با انواع روشهای شناسایی و شمارش کلستریدیوم پرفرینجنس آشنا می شود | 
										
																			
											| 35 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با آزمون های میکروبی در مواد غذایی و روشهای نوین کشت در تشخیص، شناسایی و تایپینگ میکروارگانیسمهای مواد غذایی آشنا می شود | 
										
																			
											| 36 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با انواع روشهای شناسایی و شمارش سالمونلا در مواد غذایی آشنا می شود | 
										
																			
											| 37 | 
											اهداف یادگیری | 
											در این بخش دانشجو با ارزیابی خطر و معیارهای میکروبیبولوژیکی مواد غذایی – تضمین ایمنی میکروبیولوژیکی و کنترل کیفیت مواد غذایی آشنا می شود | 
										
																			
											| 38 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با انواع روشهای تفریق و شناسایی سالمونلا در مواد غذایی آشنا می شود | 
										
																			
											| 39 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو در این قسمت با بازرسی بهداشتی افزودنی های مواد غذایی – تاثیر عفونت ها و توکسین های ناشی از غذا در تجارت بین المللی آشنا می شود | 
										
																			
											| 40 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با انواع روشهای تفریق و شناسایی با کتریهای سرماگرادر مواد غذایی آشنا می شود | 
										
																			
											| 41 | 
											اهداف یادگیری | 
											دانشجو با آموزش ویژگیهای میکروبی آب آشامیدنی با میکروارگانیسم هایی که از طریق آب منتقل می شوند آشنا می شود | 
										
																			
											| 42 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 43 | 
											منبع | 
											میکروبیولوژی غذایی مدرن | 
										
																			
											| 44 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 45 | 
											منبع | 
											میکروبیولوژی آدامز | 
										
																			
											| 46 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 47 | 
											منبع | 
											میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی | 
										
																			
											| 48 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 49 | 
											منبع | 
											میکروبیولوژی غذایی مدرن | 
										
																			
											| 50 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 51 | 
											منبع | 
											میکروبیولوژی آدامز | 
										
																			
											| 52 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 53 | 
											منبع | 
											میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی | 
										
																			
											| 54 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 55 | 
											منبع | 
											میکروبیولوژی غذایی مدرن | 
										
																			
											| 56 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 57 | 
											منبع | 
											میکروبیولوژی غذایی مدرن | 
										
																			
											| 58 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 59 | 
											منبع | 
											میکروبیولوژی آدامز | 
										
																			
											| 60 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 61 | 
											منبع | 
											میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی | 
										
																			
											| 62 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 63 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 64 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 65 | 
											منبع | 
											تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی | 
										
																			
											| 66 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 67 | 
											منبع | 
											تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی | 
										
																			
											| 68 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 69 | 
											منبع | 
											تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی | 
										
																			
											| 70 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 71 | 
											منبع | 
											تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی | 
										
																			
											| 72 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 73 | 
											منبع | 
											استاندارد و تحقیقات صنعتی | 
										
																			
											| 74 | 
											فایل | 
											Pdf File |