طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس به عنوان یکی از درس های اصلی برنامه آموزشی دانشجویان می باشد.
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با انواع میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی و مکانیسم های بیماریزایی آنها ونحوه کنترل آنها در مواد غذایی
3 شایستگی های پایه دانشجو بایستی با انواع آلودگی های میکروبی مواد غذایی آشنایی داشته باشد. وی همچنین بایستی انواع میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی را بشناسد و راههای تشخیص میکروبیولوژیکی آنها را بداند.
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان با انواع میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی آشنایی با مکانیسم های بیماریزایی میکروارگانیسم ها آشنایی با باکتریها، ویروسها، قارچها، انگل ها و غیره آشنایی با روشهای تشخیص میکروارگانیسم ها در مواد غذایی آشنایی با راههای کنترل آلودگی های میکروبی در مواد غذایی
5 روش تدریس ارائه سخنرانی و پرسش و پاسخ کلاسی، فیلم، مبتنی بر مساله، مبتنی بر پروژه، آزمایشگاهی، بازدید علمی، یادگیری مشارکتی، بحث گروهی
6 وظایف دانشجو شرکت در بحث های گروهی کلاس و ارائه سمینار
7 منبع 3- محسن زاده و همکاران. 1392. میکروارگانیسم های بیماریزا با منشاء غذایی (مکانیسم ها و بیماریزایی). انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. (ترجمه) 4-محسن زاده م. و خانزادی س. 1391. تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی). انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. (ترجمه) 5-استانداردهای مربوط به مواد غذایی. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران.
8 مواد و امکانات آموزشی استفاده از کامپیوتر و پروژکتور و استفاده از تکنولوژی های آموزشی و عکس و فیلم
9 نحوه ارزشیابی ارزیابی شفاهی، فعالیت‌های گروهی،امتحان میان‌ترم،امتحان پایان‌ترم،تکالیف هفتگی، ارزشیابی مستمر (آزمونک)
10 اهداف یادگیری دانشجو با محیط های کشت آزمایشگاهی و لوازم آشنا می شود
11 اهداف یادگیری دانشجو با انواع میکروارگانیسم های مواد غذایی آشنا می شود
12 اهداف یادگیری دانشجو با روشهای استریلیزاسیون آشنا می شود
13 اهداف یادگیری دانشجو با روشهای مختلف آلودگی مواد غذایی آشنا می شود
14 اهداف یادگیری دانشجو با روشهای مختلف آشمارش کلی میکروبی آشنا می شود
15 اهداف یادگیری دانشجو با میکروارگانیسم های مهم مفید و بیماریزا در مواد غذایی آشنا می شود
16 اهداف یادگیری دانشجو روشهای مختلف شمارش کلی فرم ها را فرا می گیرد
17 اهداف یادگیری آشنایی با عوامل داخلی و خارجی موثر بر رشد میکروارگانیسم ها
18 اهداف یادگیری دانشجو روشهای مختلف شمارش کلی فرم های مدفوعی را فرا می گیرد
19 اهداف یادگیری دانشجو تغییرات حاصل از حضور میکروارگانیسم ها در مواد غذایی را فرا میگیرد
20 اهداف یادگیری دانشجو روشهای مختلف شناسایی و تشخیص اشریشیا کلی را فرا می گیرد
21 اهداف یادگیری دانشجو با انواع عفونت ها و مسمومیت های غذایی و مکانیسم بیماریزایی آنها آشنا می شود
22 اهداف یادگیری دانشجو انواع محیط های کشت باکتریهای خانواده انتروباکتریاسه را فرا می گیرد
23 اهداف یادگیری دانشجو با روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی را فرا می گیرد
24 اهداف یادگیری دانشجو نحوه شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس اورئوس را فرا می گیرد
25 اهداف یادگیری دانشجو انواع مدل های پیشگو در مواد غذایی را فرا می گیرد
26 اهداف یادگیری دانشجو با انواع روشهای تفریق استافیلوکوکها آشنا می شود
27 اهداف یادگیری دانشجو با بیماریهای نوپدید در مواد غذایی آشنا شده و نحوه پیشگیری از انتقال آنها به مواد غذایی را فرا میگیرد
28 اهداف یادگیری دانشجو با انواع روشهای شمارش و شناسایی کپک ها و محمرها آشنا می شود
29 اهداف یادگیری دانشجو با انواع فساد و کنترل میکروبی مواد غذایی و آلودگیهای قارچی و انگلی و ویروسی مواد غذایی آشنا می شود
30 اهداف یادگیری دانشجو با روشهای تشخیص و شمارش باسیلوس ها در مواد غذایی آشنا می شود
31 اهداف یادگیری دانشجو با ویژگیهای میکروبی فراورده های گوشتی و لبنی آشنا می شود
32 اهداف یادگیری دانشجو با انواع روشهای تفریق باسیلوس هاآشنا می شود
33 اهداف یادگیری دانشجو با ویژگیهای میکروبی مرغ و تخم مرغ و فرآورده های شیلاتی و کنسروی آشنا می شود
34 اهداف یادگیری دانشجو با انواع روشهای شناسایی و شمارش کلستریدیوم پرفرینجنس آشنا می شود
35 اهداف یادگیری دانشجو با آزمون های میکروبی در مواد غذایی و روشهای نوین کشت در تشخیص، شناسایی و تایپینگ میکروارگانیسمهای مواد غذایی آشنا می شود
36 اهداف یادگیری دانشجو با انواع روشهای شناسایی و شمارش سالمونلا در مواد غذایی آشنا می شود
37 اهداف یادگیری در این بخش دانشجو با ارزیابی خطر و معیارهای میکروبیبولوژیکی مواد غذایی – تضمین ایمنی میکروبیولوژیکی و کنترل کیفیت مواد غذایی آشنا می شود
38 اهداف یادگیری دانشجو با انواع روشهای تفریق و شناسایی سالمونلا در مواد غذایی آشنا می شود
39 اهداف یادگیری دانشجو در این قسمت با بازرسی بهداشتی افزودنی های مواد غذایی – تاثیر عفونت ها و توکسین های ناشی از غذا در تجارت بین المللی آشنا می شود
40 اهداف یادگیری دانشجو با انواع روشهای تفریق و شناسایی با کتریهای سرماگرادر مواد غذایی آشنا می شود
41 اهداف یادگیری دانشجو با آموزش ویژگیهای میکروبی آب آشامیدنی با میکروارگانیسم هایی که از طریق آب منتقل می شوند آشنا می شود
42 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
43 منبع میکروبیولوژی غذایی مدرن
44 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
45 منبع میکروبیولوژی آدامز
46 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
47 منبع میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی
48 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
49 منبع میکروبیولوژی غذایی مدرن
50 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
51 منبع میکروبیولوژی آدامز
52 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
53 منبع میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی
54 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
55 منبع میکروبیولوژی غذایی مدرن
56 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
57 منبع میکروبیولوژی غذایی مدرن
58 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
59 منبع میکروبیولوژی آدامز
60 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
61 منبع میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی
62 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
63 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
64 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
65 منبع تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی
66 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
67 منبع تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی
68 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
69 منبع تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی
70 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
71 منبع تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی
72 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
73 منبع استاندارد و تحقیقات صنعتی
74 فایل Pdf File