| 1 |
مقدمه و آشنایی با تعاریف و اصطلاحات وآشنایی با دانشجویان |
|
| 2 |
محورهای فعالیت بهداشت محیط |
|
| 3 |
مفاهیم سلامتی و بیماری - سیر طبیعی بیماریها Health and disease concepts - the natural course of illness |
|
| 4 |
غذا، بهداشت مواد غذایی و عوارض ناشی از مصرف غذاهای آلوده |
|
| 5 |
راهکارهای کنترل منبع بیماری و پیشگیری از بیماریهای منتقله از محیط |
|
| 6 |
بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی |
|
| 7 |
اصول بهداشت فردی و مخاطرات شغلی |
|
| 8 |
آلودگی هوا و محیط و اثرات آن |
|
| 9 |
بهداشت آب و روشهای تصفیه آب |
|
| 10 |
استانداردهای آب شرب و آب مورد نیاز کارخانه های صنایع غذایی و کشتارگاه ها |
|
| 11 |
روشهای دفع و تصفیه فاضلاب |
|
| 12 |
ساماندهی زباله ها و پساب صنعتی کارخانه های مواد غذایی |
|
| 13 |
بهداشت آشپزخانه و مکان های تولید و فرآوری مواد غذایی |
|
| 14 |
روشهای کنترل حشرات و جوندگان |
|
| 15 |
ضد عفونی کننده ها و روشهای استفاده از آنها در کارخانه های مواد غذایی |
|
| 16 |
آلودگی خاک |
|