سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 آشنایی با دانشجویان-اهمیت آب در مواد غذایی - منابع تامین و خصوصیات آن-سیستم های جذب و دفع آب
2 تعیین میزان رطوبیت در مواد غذایی و تعیین فلزات در آب
3 آشنایی با تهبه محلول ها و مواد آزمایشگاهی مورد نیاز برای آزمایشگاه شیمی مواد غذایی
4 تعیین میزان نمک در آب و مواد غذایی
5 تعیین میزان چربی با روش سوکسله
6 تعیین میزان پروتئین در مواد غذایی با روش کجلدال
7 تعیین میزان ازت آزاد در مواد غذایی
8 تعیین وزن مخصوص و ضریب شکست در روغن
9 تعیین اسیدیته و pH در مواد غذایی
10 مواد معدنی و اهمیت آنها در مواد غذایی
11 آزمایشات مربوط به کربوهیدراتها در مواد غذایی
12 کربوهیدراتها-خصوصیات و اهمیت آنها در سیستم های غذایی
13 تعیین میزان چربی با روش ژربر
14 چربی ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی
15 تعیین میزان پروتئین با روش تیتراسیون فرمل
16 پروتئین ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی
17 تعیین میزان پراکسید در روغن
18 ویتامین ها و اهمیت آنها در مواد غذایی و تغذیه انسان
19 تعیین وزن مخصوص در شیر و تشخیص تقلب
20 آنزیم ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی و کاربرد آنها در صنعت غذا
21 تشخیص کیفی و کمی اوره در مواد غذایی
22 ترکیبات افزودنی در مواد غذایی
23 اصول ایمنی آزمایشگاه و آشنایی با مواد و وسایل مورد استفاده در آزمایشگاه شیمی