| 1 |
آشنایی با دانشجویان-اهمیت آب در مواد غذایی - منابع تامین و خصوصیات آن-سیستم های جذب و دفع آب |
|
| 2 |
تعیین میزان رطوبیت در مواد غذایی و تعیین فلزات در آب |
|
| 3 |
آشنایی با تهبه محلول ها و مواد آزمایشگاهی مورد نیاز برای آزمایشگاه شیمی مواد غذایی |
|
| 4 |
تعیین میزان نمک در آب و مواد غذایی |
|
| 5 |
تعیین میزان چربی با روش سوکسله |
|
| 6 |
تعیین میزان پروتئین در مواد غذایی با روش کجلدال |
|
| 7 |
تعیین میزان ازت آزاد در مواد غذایی |
|
| 8 |
تعیین وزن مخصوص و ضریب شکست در روغن |
|
| 9 |
تعیین اسیدیته و pH در مواد غذایی |
|
| 10 |
مواد معدنی و اهمیت آنها در مواد غذایی |
|
| 11 |
آزمایشات مربوط به کربوهیدراتها در مواد غذایی |
|
| 12 |
کربوهیدراتها-خصوصیات و اهمیت آنها در سیستم های غذایی |
|
| 13 |
تعیین میزان چربی با روش ژربر |
|
| 14 |
چربی ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی |
|
| 15 |
تعیین میزان پروتئین با روش تیتراسیون فرمل |
|
| 16 |
پروتئین ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی |
|
| 17 |
تعیین میزان پراکسید در روغن |
|
| 18 |
ویتامین ها و اهمیت آنها در مواد غذایی و تغذیه انسان |
|
| 19 |
تعیین وزن مخصوص در شیر و تشخیص تقلب |
|
| 20 |
آنزیم ها و اهمیت آنها در سیستم های غذایی و کاربرد آنها در صنعت غذا |
|
| 21 |
تشخیص کیفی و کمی اوره در مواد غذایی |
|
| 22 |
ترکیبات افزودنی در مواد غذایی |
|
| 23 |
اصول ایمنی آزمایشگاه و آشنایی با مواد و وسایل مورد استفاده در آزمایشگاه شیمی |
|