1 |
آشنایی با آزمایشگاه کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی |
|
2 |
آشنایی با دانشجویان و مقدمه ای بر اهمیت مواد غذایی در انتقال میکروارگانیسم ها بیماریزا از طریق مواد غذایی |
|
3 |
شمارش میکروارگانیسم های هوازی مزوفیلیک |
|
4 |
تاریخچه بیماریهای با منشاء غذایی و میکروارگانیسم های مهم پاتوژن- تاریخچه حضور میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و تقسیم بندی میکروبها |
|
5 |
شمارش میکروبی به روش برید |
|
6 |
شمارش کلیفرمی به روش شمارش پرگنه |
|
7 |
تایید کلیفرم ها با محیط سبز درخشان |
|
8 |
تداخل بین میکروارگانیسم ها و مواد غذایی و تعیین عوامل موثر بر رشد آنها |
|
9 |
بررسی عوامل درونی موثر بر رشد میکروبها: pH و فعالیت آبی |
|
10 |
بررسی عوامل درونی موثر بر رشد میکروبها:پتانسیل اکسیداسیون و احیا وعوامل مغذی مواد غذایی |
|
11 |
پیش غنی سازی سالمونلا |
|
12 |
عوامل خارجی موثر بر رشد میکروارگانیسم ها در مواد غذایی |
|
13 |
جداسازی سالمونلا و کشت در محیط های انتخابی |
|
14 |
شمارش کلستریدیوم پرفرینجنس |
|
15 |
تعیین ضریب یدی در آزمایشات روغن ها و چربیها |
|
16 |
اندازه گیری اندیس اسیدی در آزمایشات روغن ها |
|
17 |
تعیین نقطه ذوب و وزن مخصوص روغن ها |
|
18 |
آزمایشات شیمیایی آب |
|
19 |
روشهای نمونه برداری و سواپ کشی از سطوح و رینز تست |
|
20 |
آشنایی با پاتوژنهای مهم مواد غذایی و راههای انتقال آنها |
|
21 |
عفونت ها و مسمومیت های غذایی و بررسی سموم باکتریایی |
|
22 |
مسمومیت غذایی استافیلوکوکی، کلستریدیوم پرفرینجنس، کلستریدیوم بوتولینوم، باسیلوس سرئوس، سالمونلا و |
|
23 |
فساد مواد غذایی و عوامل موثر بر فساد |
|
24 |
آشنایی با روشها و اصول نگهداری مواد غذایی |
|
25 |
شیمی مواد غذایی : آب، پروتئین ها و چربیها |
|
26 |
ادامه آزمایشات شیمی مواد غذایی |
|
27 |
تعیین ضریب شکست روغن ها و قند ها |
|
28 |
ادامه آزمایشات شیمی مواد غذایی |
|
29 |
کربوهیدرات ها و ویتامین ها |
|
30 |
تعیین تقلبات مواد غذایی |
|
31 |
آنزیم ها و رنگها و افزودنی ها |
|