طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس به عنوان درس اختصاصی الزامی در برنامه آموزشی دانشجویان دکتری عمومی دامپزشکی می باشد.
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان رشته دکتری عمومی دامپزشکی بااصول کنترل کیفی مواد غذایی، بیماریهای منتقله از طریق مواد غذایی، عفونت ها و مسمومیت های غذایی، روشهای کنترل میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
3 شایستگی های پایه آشنایی با میکروارگانیسم های مختلف و روشهای شناسایی آنها آشنایی با روشهای تجزیه مواد غذایی آشنایی با اصول کار در آزمایشگاه مواد غذایی
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان رشته دکتری عمومی دامپزشکی با انواع باکتریها، ویروسها، انگل ها و قارچ های مهم که امکان انتقال آنها از طریق مواد غذایی وجود دارد، آشنایی دانشجویان رشته دکتری عمومی دامپزشکی باروشهای نگهداری مواد غذایی، آشنایی دانشجویان رشته دکتری عمومی دامپزشکی باانواع عفونت ها و مسمومیت های غذایی، آشنایی دانشجویان رشته دکتری عمومی دامپزشکی باآلودگی هایی که از طریق آب منتقل می شوند، آشنایی دانشجویان رشته دکتری عمومی دامپزشکی باروشهای شمارش و شناسایی انواع پاتوژنهای منتقله از طریق مواد غذایی
5 روش تدریس ارائه سخنرانی و پرسش و پاسخ های کلاسی، نمایش فیلم های آموزشی
6 وظایف دانشجو شرکت در بحث های گروهی و ارائه سمینار و تحقیق
7 منبع - مرتضوی و همکاران (ترجمه). میکروبیولوژی غذایی مدرن. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. 2- فاطمی. شیمی مواد غذایی. انتشارات دانشگاه تهران. - Riemann HP and Cliver DO. 2006. Foodborne Infections and Intoxications. Elsevier Inc. 4- Md. Latiful Bari, Dike O. Ukuku. 2015. Foodborne Pathogens and Food Safety. CRC Press. 5- Adley, Catherine. 2006. Food-Borne Pathogens. Humana Press. 6- Clive de Blackburn Peter McClure. 2009. Foodborne Pathogens. Woodhead Publishing
8 مواد و امکانات آموزشی کامپیوتر و پروژکتور و استفاده از تکنولوژی های آموزشی
9 نحوه ارزشیابی ارزشیابی های شفاهی، تکالیف، آزمون های مستمر، ارائه پروژه و سمینار و امتحانات در طول نیمسال و پایان نیمسال
10 فایل Pdf File