1 |
آشنایی دانشجویان با اهمیت غذا و بهداشت و کنترل مواد غذایی |
|
2 |
آشنایی با انواع خطرات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی مواد غذایی |
|
3 |
راههای آلودگی مواد غذایی به میکروارگانیسم ها و مواد شیمیایی |
|
4 |
انواع سموم میکروبی و قارچی مواد غذایی |
|
5 |
آشنایی با علائم و نشانه های مسمومیت های غذایی وراههای پیشگیری و کنترل آنها |
|
6 |
مسمومیت غذایی استافیلوکوکی و راههای پیشگیری و کنترل آنها |
|
7 |
مسمومیت غذایی با کلستریدیوم پرفرینجنس و راههای کنترل آن |
|
8 |
مسمومیت غذایی با کلستریدیوم بوتولینوم |
|
9 |
مسمومیت غذایی ناشی از باسیلوس سرئوس وراههای پیشگیری و کنترل آن |
|
10 |
عفونت غذایی ناشی از سالمونلا وشیگلا |
|
11 |
گاستروانتریت ناشی از اشریشیا کلی و کنترل آن |
|
12 |
ویروسهای بیماریزای با منشاء غذایی |
|
13 |
انگل های بیماریزا با منشاء غذایی |
|
14 |
عفونت غذایی ناشی از لیستریا مونوسیتوژنز |
|