1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس به عنوان یکی از درس های اصلی و تخصصی برنامه آموزشی دانشجویان می باشد. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با اصول وروشهای تهیه شیر خام بهداشتی و باکیفیت، آشنایی با اصول و فناوری های مرتبط با شیر و فرآورده های لبنی، آشنایی با روشهای کنترل کیفیت شیر وفرآورده های لبنی |
3 |
شایستگی های پایه |
دانشجو بایستی با انواع میکروارگانیسم هایی که از طریق شیر قابل انتقال هستند و روشهای شناسایی آنها آشنا باشد. |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با اصول تولید شیر خام بهداشتی آشنایی با روشهای مختلف آلودگی شیر خام آشنایی با ورم پستان و روشهای تشخیص و درمان آشنایی با اصول بهداشتی تهیه شیر خام آشنایی با روشهای مختلف فرآوری و فرآیند های حرارتی شیر خام آشنایی با تکنولوژی های مختلف تولید محصولات لبنی آشنایی با تجهیزات و دستگاه های صنعت لبنی |
5 |
روش تدریس |
ارائه سخنرانی و پرسش و پاسخ کلاسی، نمایش عکس و فیلم، مبتنی بر حل مساله، مبتنی بر پروژه، آزمایشگاهی، بازدید علمی، یادگیری مشارکتی، بحث گروهی، کنفرانسی، ارائه سمینار |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت در بحث های گروهی کلاس و ارائه سمینار مطالعه روش کارو پروتکل های موجود - پاسخ دهی به ارزیابی عملی و تهیه گزارش کار |
7 |
منبع |
استاندارد های ملی ایران. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران.
1- Tamime A.Y. (2009) Milk processing and quality management. Wiley-Blackwell 2- Bylund G. (1995) Dairy processing handbook, Tetra Pak Processing Systems ABS-221 86 Lund, Sweden 3- Robinson RK. (2002). Dairy microbiology handbook. John wiley & sons, Inc. 4- Walstra P., Wouters JTM. and Geurts TJ. (2006). Dairy science and technology. CRC Press Taylor & Francis Group. 5- Hui YK. (1993). Dairy Science and Technology Handbook. Wiley-VCH, Inc. 6 |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
استفاده از رسانه های آموزشی شامل دیداری، شنیداری، دیداری-شنیداری، چند حسی (فیلم و اسلاید)، استفاده از سیستم آموزش مجازی، آنلاین و آفلاین، رایانه، کتاب و CD، گردش علمی و بازدیداز کارخانجات لبنی، نمایش ویدئو های آموزشی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
رزیابی شفاهی، فعالیتهای گروهی،امتحان میانترم،امتحان پایانترم، پل های کلاسی، تکالیف هفتگی، ارزشیابی مستمر (آزمونک)- ارائه پروژه - ارائه کنفرانس و سخنرانی |
10 |
فایل |
Pdf File |