طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس از دروس مهم و اصلی دوره میباشد
2 هدف کلی آشنایی با سیستم های مدیریت بهداشتی صنایع غذایی
3 شایستگی های پایه آشنایی با دروس میکروبیولوژی و اصول نگهداری مواد غذایی
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان رشته دکتری با انواع باکتریها، ویروسها، انگل ها و قارچ های مهم که امکان انتقال آنها از طریق مواد غذایی وجود دارد، آشنایی دانشجویان رشته دکتری عمومی دامپزشکی باروشهای نگهداری مواد غذایی، آشنایی دانشجویان رشته دکتری عمومی دامپزشکی باانواع عفونت ها و مسمومیت های غذایی، آشنایی دانشجویان رشته باآلودگی هایی که از طریق آب منتقل می شوند، آشنایی دانشجویان رشته دکتری عمومی دامپزشکی باروشهای شمارش و شناسایی انواع پاتوژنهای منتقله از طریق مواد غذایی
5 روش تدریس ارائه سخنرانی و پرسش و پاسخ های کلاسی، نمایش فیلم های آموزشی
6 وظایف دانشجو شرکت در بحث های گروهی و ارائه سمینار و تحقیق
7 منبع 1- H. L. M. Lelieveld, M. A. Mostert and J. Holah. (2005). Handbook of hygiene control in the food industry. Woodhead Publishing Limited and CRC Press LLC. 2- شریعت پناهی محمد. مبانی بهداشت محیط – انتشارات دانشگاه تهران
8 مواد و امکانات آموزشی کامپیوتر و پروژکتور و استفاده از تکنولوژی های آموزشی
9 نحوه ارزشیابی ارزشیابی های شفاهی، تکالیف، آزمون های مستمر، ارائه پروژه و سمینار و امتحانات در طول نیمسال و پایان نیمسال
10 فایل Pdf File