1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس از دروس اختیاری دانشجویان ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی می باشد. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با قوانین و استاندارد های مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
داشتن اطلاعات کافی در زمینه های سیستم های کنترل کیفیت و تضمین کیفیت مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با قوانین و مقررات محصولات مختلف غذایی |
5 |
روش تدریس |
استفاده از سیستم های کمک آموزشی، پاورپوینت، فیلم و عکس و پرسش و پاسخ در کلاس |
6 |
وظایف دانشجو |
دانشجو موظف است که مطابق سرفصل های ارائه شده در کلاس شرکت کده و در امتحانات کلاسی شرکت کند و سمینار ارائه کند |
7 |
منبع |
- Hulme A., Macdonald L. 2000. Food Standards Regulation: The New Law. Jordans Pub.
- Fortin ND. 2022. Food regulation: law, science, policy, and practice. John Wiley & Sons.
- USDA FO. 2005. Food standards and labeling policy book. USDA Washington, DC.
- Motarjemi Y, Moy G, Todd EC, editors. 2014. Encyclopedia of food safety. London: Elsevier.
- Rees N, Watson D. 2000. International standards for food safety. Springer Science & Business Media.
- Lees M, editor. 2003. Food authenticity and traceability. Elsevier.
- Naaum A, Hanner R, editors. 2016. Seafood authenticity and traceability: A DNA-based pespective. Academic Press.
- Espiñeira M, Santaclara FJ, (Editors). 2016. Advances in food traceability techniques and technologies: improving quality throughout the food chain. Woodhead Publishing.
- Brereton P, (editor). 2013. New analytical approaches for verifying the origin of food. Elsevier.
- Ryan JM. 2015. Food fraud. Academic Press. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر و پروژکتور و استفاده از تکنولوژی های آموزشی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحانات کلاسی - ارائه سمینار یا سخنرانی |
10 |
فایل |
Pdf File |