1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس جزء دروس اصلی دانشجویان بوده و دانشجو به مدت 240 ساعت کار به صورت عملی در محیط کارخانه و یا مراکز جمع آوری شیر و یا گاوداری ها انجام می دهد. |
2 |
هدف کلی |
با گذراندن این درس دانشجو بطور عملی با مراحل تولید و فرآوری فراورده های لبنی آشنا می گردد و بعد از آن می تواند در خط تولید کارخانجات مواد لبنی کار کند. |
3 |
شایستگی های پایه |
دانشجو قبلا بایستی دروس مرتبط با صنایع لبنی و محصولات وابسته را فراگرفته باشد و مراحل تولید و خط تولید آشنایی داشته باشد. |
4 |
اهداف یادگیری |
1- آشنایی با انواع محصولات لبنی 2- آشنایی با خط تولید محصولات لبنی آشنایی با روشهای فرایند شیر و فرآورده ای لبنی 4- آشنایی با آزمونهای مرتبط با محصولات لبنی |
5 |
روش تدریس |
ارائه پروژه، نمایش فیلم، آزمایشگاهی، بازدید علمی، انجام کار عملی در کارخانه |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع در محل های تعیین شده جهت انجام کار عملی یادگیری دستورالعمل ها و پروتکل های تولید ارائه گزارش کار |
7 |
منبع |
1- کتاب صنعت شیر. ترجمه فرهنودی 2- استاندارد های مرتبط با شیر و فراورده های لبنی. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
استفاده از رسانه های آموزشی شامل دیداری، شنیداری، چند حسی (فیلم و اسلاید)، رایانه، کتاب و CD، بازدیداز کارخانجات لبنی و مراکز جمع آوری شیر خام، بازدید از سالن های شیردوشی، انجام کار عملی در کارخانجات و مراکز تولید |
9 |
نحوه ارزشیابی |
بازدید از محل انجام کار بررسی گزارش کار دانشجو ارزیابی شفاهی - آزمون عملی - آزمون کتبی |
10 |
فایل |
Pdf File |