طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس جزء دروس اصلی دانشجویان بوده و دانشجو به مدت 240 ساعت کار به صورت عملی در محیط کارخانه و یا مراکز جمع آوری شیر و یا گاوداری ها انجام می دهد.
2 هدف کلی با گذراندن این درس دانشجو بطور عملی با مراحل تولید و فرآوری فراورده های لبنی آشنا می گردد و بعد از آن می تواند در خط تولید کارخانجات مواد لبنی کار کند.
3 شایستگی های پایه دانشجو قبلا بایستی دروس مرتبط با صنایع لبنی و محصولات وابسته را فراگرفته باشد و مراحل تولید و خط تولید آشنایی داشته باشد.
4 اهداف یادگیری 1- آشنایی با انواع محصولات لبنی 2- آشنایی با خط تولید محصولات لبنی آشنایی با روشهای فرایند شیر و فرآورده ای لبنی 4- آشنایی با آزمونهای مرتبط با محصولات لبنی
5 روش تدریس ارائه پروژه، نمایش فیلم، آزمایشگاهی، بازدید علمی، انجام کار عملی در کارخانه
6 وظایف دانشجو حضور به موقع در محل های تعیین شده جهت انجام کار عملی یادگیری دستورالعمل ها و پروتکل های تولید ارائه گزارش کار
7 منبع 1- کتاب صنعت شیر. ترجمه فرهنودی 2- استاندارد های مرتبط با شیر و فراورده های لبنی. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
8 مواد و امکانات آموزشی استفاده از رسانه های آموزشی شامل دیداری، شنیداری، چند حسی (فیلم و اسلاید)، رایانه، کتاب و CD، بازدیداز کارخانجات لبنی و مراکز جمع آوری شیر خام، بازدید از سالن های شیردوشی، انجام کار عملی در کارخانجات و مراکز تولید
9 نحوه ارزشیابی بازدید از محل انجام کار بررسی گزارش کار دانشجو ارزیابی شفاهی - آزمون عملی - آزمون کتبی
10 فایل Pdf File