1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس به عنوان درس اختصاصی اختیاری در برنامه آموزشی دانشجویان می باشد |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان رشته کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی با مسائل بهداشت محیطی در گارخانه های مواد غذایی می باشد. |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با میکروارگانیسم های مختلف و روشهای شناسایی آنها آشنایی با سیستم های بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان رشته کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی با آلودگی های محیطی، آلودگی هوا، پرتوها و نحوه کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایجاد شده به وسیله آنها، آشنایی با مخاطرات شغلی و اصول بهداشت فردی، آشنایی با عوامل خطرزای منتقله از طریق محیط به مواد غذایی و نحوه کنترل آنها، همچنین روشهای کنترل و ضد عفونی کرده محیط ها و مراکز تولید و عرضه مواد غذایی. |
5 |
روش تدریس |
رائه سخنرانی و پرسش و پاسخ کلاسی، فیلم، مبتنی بر حل مساله، مبتنی بر پروژه، آزمایشگاهی، بازدید علمی، یادگیری مشارکتی، بحث گروهی، کنفرانسی |
6 |
وظایف دانشجو |
ارائه کنفرانس وسخنرانی و پاسخ به پرسش های شفاهی و کتبی، ارائه گزارش کار، ارائه پروژه |
7 |
منبع |
- H. L. M. Lelieveld, M. A. Mostert and J. Holah. (2005). Handbook of hygiene control in the food industry. Woodhead Publishing Limited and CRC Press LLC. 2- شریعت پناهی محمد. مبانی بهداشت محیط – انتشارات دانشگاه تهران |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
استفاده از رسانه های آموزشی شامل دیداری، شنیداری، دیداری-شنیداری، چند حسی (فیلم و اسلاید)، رایانه، کتاب و CD، گردش علمی و بازدیداز کارخانجات مواد غذایی، استفاده سیستم آموزش مجازی، کلیپ آموزشی، نمایش فیلم و عکس، استفاده از سایر امکانات فضای مجازی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شفاهی، فعالیتهای گروهی،تکالیف هفتگی، ارزشیابی مستمر (آزمونک)- ارائه پروژه - ارائه کنفرانس و سخنرانی، امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم، مطالعات موردی - بحث های گروهی |
10 |
فایل |
Pdf File |