سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 آشنایی با انواع آلودگی های زیست محیطی
2 منابع آلودگی مواد غذایی
3 مواد رادیواکتیو، منابع تولید آن و راههای آلودگی مواد غذایی به آنها
4 تاثیر فرآوری مواد غذایی بر مواد رادیواکتیو
5 راههای کاهش آلودگی مواد غذایی با مواد رادیواکتیو
6 استاندارد های مواد رادیواکتیو در آب و مواد غذایی
7 آلودگی مواد غذایی با فلزات سنگین
8 آفت کش ها در مواد غذایی
9 تاثیر فرآوری بر مقدار آفت کش ها در مواد غذایی
10 راه های کاهش آلودگی مواد غذایی به آفت کش ها
11 باقیمانده ترکیبات دارویی و آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی
12 اثرات باقیمانده دارویی در مواد غذایی
13 انواع ترکیبات پلی کلرینه، دیوکسین، هیدروکربن های آروماتیک، نفت و سایر آلاینده ها در مواد غذایی
14 آلودگی مواد غذایی با مایکوتوکسین ها
15 راه های کاهش آلودگی مواد غذایی به آفت کش ها
16 نحوه ورود فلزات سنگین به مواد غذایی و راه های جلوگیری از آلودگی مواد غذایی