1 |
آشنایی دانشجویان با اهمیت غذا و بهداشت مواد غذایی |
|
2 |
خطرات مرتبط با مواد غذایی |
|
3 |
راههای آلودگی مواد غذایی |
|
4 |
آشنایی با شاخص های ایمنی و کیفی مواد غذایی |
|
5 |
توکسین ها و سموم باکتریایی و مکانیسم اثر آنها |
|
6 |
استروانتریت و انواع عفونت و مسمومیت های غذایی - مسمومیت غذایی با استافیلوکوکوس اورئوس |
|
7 |
مسمومیت غذایی با کلستریدیوم بوتولینوم - مسمومیت غذایی با کلستریدیوم پرفرینجنس |
|
8 |
مسمومیت غذایی ناشی از باسیلوس سرئوس و راههای پیشگیری از آن |
|
9 |
عفونت غذایی ناشی از سالمونلا و شیگلا و راههای کنترل آن |
|
10 |
عفونت غذایی ناشی از لیستریا مونوسیتوژنز و راههای کنترل آن |
|
11 |
گاستروانتریت ناشی از اشریشیا کلی و کنترل آن |
|
12 |
انگل های بیماریزا با منشاء غذایی و راههای کنترل و پیشگیری از آنها |
|
13 |
ویروسها ی بیماریزای با منشاء غذایی و راههای پیشگیری از آنها |
|
14 |
مسمومیت و عفونت غذایی ناشی از کمپیلوباکتر و راههای کنترل آنها |
|
15 |
مسمومیت و عفونت غذایی ناشی از ویبریو و راههای کنترل آنها |
|
16 |
مسمومیت و عفونت غذایی ناشی از یرسینیا و راههای کنترل آنها |
|
17 |
تعطیل |
|
18 |
تعطیل رسمی |
|