سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه وآشنایی با تعاریف و اصطلاحات- محورهای فعالیت بهداشت محیط و مفاهیم سلامتی و بیماری
2 غذا، بهداشت مواد غذایی و عوارض ناشی از مصرف غذاهای آلوده Food, food hygiene and side effects of consuming contaminated foods
3 اهکارهای کنترل منبع بیماری و پیشگیری از بیماریهای منتقله از محیط
4 راه های آلودگی مواد غذایی - بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی
5 بهداشت آب در صنایع غذایی و روشهای تصفیه آب
6 اصول بهداشت فردی و مخاطرات شغلی
7 استانداردهای آب شرب و آب مورد نیاز کارخانه های صنایع غذایی
8 بهداشت هوا و آلودگی ها و اثرات آن و اهمیت آن در صنایع مواد غذایی
9 ساماندهی زباله ها و پساب صنعتی کارخانه های مواد غذایی
10 روشهای دفع و تصفیه فاضلاب
11 بهداشت آشپزخانه و انبارها و مکان های تولید و فرآوری مواد غذایی
12 انواع پاک کننده ها و خصوصیات آنها در صنایع مواد غذایی
13 انواع حشرات و جوندگان و پرندگان در محیط های غذایی و روشهای کنترل آنها
14 وسایل، امکانات و روشهای بهداشتی کردن تجهیزات و محیط غذا
15 مسائل زیست محیطی در تولید مواد غذایی