1 |
مقدمه وآشنایی با تعاریف و اصطلاحات- محورهای فعالیت بهداشت محیط و مفاهیم سلامتی و بیماری |
|
2 |
غذا، بهداشت مواد غذایی و عوارض ناشی از مصرف غذاهای آلوده Food, food hygiene and side effects of consuming contaminated foods |
|
3 |
اهکارهای کنترل منبع بیماری و پیشگیری از بیماریهای منتقله از محیط |
|
4 |
راه های آلودگی مواد غذایی - بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی |
|
5 |
بهداشت آب در صنایع غذایی و روشهای تصفیه آب |
|
6 |
اصول بهداشت فردی و مخاطرات شغلی |
|
7 |
استانداردهای آب شرب و آب مورد نیاز کارخانه های صنایع غذایی |
|
8 |
بهداشت هوا و آلودگی ها و اثرات آن و اهمیت آن در صنایع مواد غذایی |
|
9 |
ساماندهی زباله ها و پساب صنعتی کارخانه های مواد غذایی |
|
10 |
روشهای دفع و تصفیه فاضلاب |
|
11 |
بهداشت آشپزخانه و انبارها و مکان های تولید و فرآوری مواد غذایی |
|
12 |
انواع پاک کننده ها و خصوصیات آنها در صنایع مواد غذایی |
|
13 |
انواع حشرات و جوندگان و پرندگان در محیط های غذایی و روشهای کنترل آنها |
|
14 |
وسایل، امکانات و روشهای بهداشتی کردن تجهیزات و محیط غذا |
|
15 |
مسائل زیست محیطی در تولید مواد غذایی |
|