سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 وش های نمونه برداری از شیر و فرآورده های لبنی
2 آناتومی و فیزیولوژی غدد پستانی – سنتز و ترشح شیر
3 استاندارد های ملی شیر و فرآورده های لبنی
4 اصول تکنولوژی تولید شیرهای پاستوریزه و استریلیزه
5 تعیین اسیدیته شیر خام
6 ورم پستان (تشخیص و روشهای ارزیابی)
7 شمارش باکتریهای مولد هاگ
8 عوامل موثر بر ترکیب و تولید شیر
9 تایید استافیلوکوکوس با محیط های تفریقی
10 شمارش کلیفرم ها در شیر خام
11 ترکیب شیر – خواص فیزیکو شیمیایی شیر
12 بهداشت تولید و جمع آوری شیر خام
13 تعیین وزن مخصوص شیر خام
14 اصول تولید وفرآوری شیر و فرآورده های لبنی
15 کنترل شیر تانک
16 مقدمه (وضعیت تولید شیر در دنیا و ایران)
17 شمارش کلی میکروارگانیسم های هوازی مزوفیلیک
18 شمارش استافیلوکوکوس اورئوس
19 شمارش باکتریهای سرماگرا
20 آزمایش احیای متیلن بلو
21 تعیین تازگی و کهنگی شیر خام
22 شمارش لاکتوباسیلوس ها
23 شناسایی عوامل مولد ورم پستانی