1 |
وش های نمونه برداری از شیر و فرآورده های لبنی |
|
2 |
آناتومی و فیزیولوژی غدد پستانی – سنتز و ترشح شیر |
|
3 |
استاندارد های ملی شیر و فرآورده های لبنی |
|
4 |
اصول تکنولوژی تولید شیرهای پاستوریزه و استریلیزه |
|
5 |
تعیین اسیدیته شیر خام |
|
6 |
ورم پستان (تشخیص و روشهای ارزیابی) |
|
7 |
شمارش باکتریهای مولد هاگ |
|
8 |
عوامل موثر بر ترکیب و تولید شیر |
|
9 |
تایید استافیلوکوکوس با محیط های تفریقی |
|
10 |
شمارش کلیفرم ها در شیر خام |
|
11 |
ترکیب شیر – خواص فیزیکو شیمیایی شیر |
|
12 |
بهداشت تولید و جمع آوری شیر خام |
|
13 |
تعیین وزن مخصوص شیر خام |
|
14 |
اصول تولید وفرآوری شیر و فرآورده های لبنی |
|
15 |
کنترل شیر تانک |
|
16 |
مقدمه (وضعیت تولید شیر در دنیا و ایران) |
|
17 |
شمارش کلی میکروارگانیسم های هوازی مزوفیلیک |
|
18 |
شمارش استافیلوکوکوس اورئوس |
|
19 |
شمارش باکتریهای سرماگرا |
|
20 |
آزمایش احیای متیلن بلو |
|
21 |
تعیین تازگی و کهنگی شیر خام |
|
22 |
شمارش لاکتوباسیلوس ها |
|
23 |
شناسایی عوامل مولد ورم پستانی |
|