| 1 |
آشنایی با دانشجویان - مقدمه و اهمیت گوشت وفرآورده های گوشتی - اهمیت بازرسی گوشت –تعاریف و اصطلاحات |
|
| 2 |
انواع کشتارگاه، خصوصیات و تجهیزات - بخشهای اصلی و تشکیل دهنده کشتارگاه |
|
| 3 |
نحوه و روش بازرسی های قبل از کشتار- بهداشت کشتارگاهی |
|
| 4 |
نحوه و روش بازرسی های بعد از کشتار- ضایعات و بیماریها، نحوه بازرسی وقضاوت |
|
| 5 |
بازرسی کبد، قلب و ریه - عوارض پاتولوژیک متداول و نادر در لاشه |
|
| 6 |
بیماریهای باکتریایی، ویروسی، انگلی و قارچی - بیماریهایی که از گوشت به انسان منتقل می شوند |
|
| 7 |
بیماریهایی که گوشت را غیر قابل مصرف میکنند - بازرسی کشتارگاهی طیور |
|
| 8 |
آشنایی با کشتارگاه و بخشهای مختلف آن |
|
| 9 |
عملیات کشتارگاهی - آشنایی با کشتارگاه |
|
| 10 |
آشنایی با بازرسی قبل از کشتار |
|
| 11 |
آشنایی با خط کشتار گاوی و گوسفندی |
|
| 12 |
آشنایی با روشهای کشتار |
|
| 13 |
آشنایی با روشهای بازرسی سر وضمائم |
|
| 14 |
آشنایی با روشهای بازرسی لاشه گوسفند |
|
| 15 |
منبع 4 آشنایی با روشهای بازرسی اندام ها و ضمائم |
|
| 16 |
آشنایی با روشهای بازرسی اندام ها و ضمائم گوسفند |
|
| 17 |
آشنایی با روشهای بازرسی لاشه گاو |
|
| 18 |
آشنایی با روشهای بازرسی لاشه گوسفند |
|
| 19 |
آشنایی با برشهای لازم روی لاشه و اندام ها |
|
| 20 |
آشنایی با برشهای لازم روی لاشه و اندام ها در لاشه گوسفند |
|
| 21 |
آشنایی با کشتارگاه طیور |
|
| 22 |
آزمایشات تکمیلی و کمکی دررابطه با گوشت |
|
| 23 |
آزمایشات تکمیلی و کمکی دررابطه با گوشت |
|
| 24 |
آشنایی با روشهای بازرسی لاشه طیور و بیماریها |
|