1 |
آشنایی با دانشجویان - مقدمه و اهمیت گوشت وفرآورده های گوشتی - اهمیت بازرسی گوشت –تعاریف و اصطلاحات |
|
2 |
انواع کشتارگاه، خصوصیات و تجهیزات - بخشهای اصلی و تشکیل دهنده کشتارگاه |
|
3 |
نحوه و روش بازرسی های قبل از کشتار- بهداشت کشتارگاهی |
|
4 |
نحوه و روش بازرسی های بعد از کشتار- ضایعات و بیماریها، نحوه بازرسی وقضاوت |
|
5 |
بازرسی کبد، قلب و ریه - عوارض پاتولوژیک متداول و نادر در لاشه |
|
6 |
بیماریهای باکتریایی، ویروسی، انگلی و قارچی - بیماریهایی که از گوشت به انسان منتقل می شوند |
|
7 |
بیماریهایی که گوشت را غیر قابل مصرف میکنند - بازرسی کشتارگاهی طیور |
|
8 |
آشنایی با کشتارگاه و بخشهای مختلف آن |
|
9 |
عملیات کشتارگاهی - آشنایی با کشتارگاه |
|
10 |
آشنایی با بازرسی قبل از کشتار |
|
11 |
آشنایی با خط کشتار گاوی و گوسفندی |
|
12 |
آشنایی با روشهای کشتار |
|
13 |
آشنایی با روشهای بازرسی سر وضمائم |
|
14 |
آشنایی با روشهای بازرسی لاشه گوسفند |
|
15 |
منبع 4 آشنایی با روشهای بازرسی اندام ها و ضمائم |
|
16 |
آشنایی با روشهای بازرسی اندام ها و ضمائم گوسفند |
|
17 |
آشنایی با روشهای بازرسی لاشه گاو |
|
18 |
آشنایی با روشهای بازرسی لاشه گوسفند |
|
19 |
آشنایی با برشهای لازم روی لاشه و اندام ها |
|
20 |
آشنایی با برشهای لازم روی لاشه و اندام ها در لاشه گوسفند |
|
21 |
آشنایی با کشتارگاه طیور |
|
22 |
آزمایشات تکمیلی و کمکی دررابطه با گوشت |
|
23 |
آزمایشات تکمیلی و کمکی دررابطه با گوشت |
|
24 |
آشنایی با روشهای بازرسی لاشه طیور و بیماریها |
|