سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 آشنایی با دانشجویان - مقدمه و اهمیت گوشت وفرآورده های گوشتی - اهمیت بازرسی گوشت –تعاریف و اصطلاحات
2 انواع کشتارگاه، خصوصیات و تجهیزات - بخشهای اصلی و تشکیل دهنده کشتارگاه
3 نحوه و روش بازرسی های قبل از کشتار- بهداشت کشتارگاهی
4 نحوه و روش بازرسی های بعد از کشتار- ضایعات و بیماریها، نحوه بازرسی وقضاوت
5 بازرسی کبد، قلب و ریه - عوارض پاتولوژیک متداول و نادر در لاشه
6 بیماریهای باکتریایی، ویروسی، انگلی و قارچی - بیماریهایی که از گوشت به انسان منتقل می شوند
7 بیماریهایی که گوشت را غیر قابل مصرف میکنند - بازرسی کشتارگاهی طیور
8 آشنایی با کشتارگاه و بخشهای مختلف آن
9 عملیات کشتارگاهی - آشنایی با کشتارگاه
10 آشنایی با بازرسی قبل از کشتار
11 آشنایی با خط کشتار گاوی و گوسفندی
12 آشنایی با روشهای کشتار
13 آشنایی با روشهای بازرسی سر وضمائم
14 آشنایی با روشهای بازرسی لاشه گوسفند
15 منبع 4 آشنایی با روشهای بازرسی اندام ها و ضمائم
16 آشنایی با روشهای بازرسی اندام ها و ضمائم گوسفند
17 آشنایی با روشهای بازرسی لاشه گاو
18 آشنایی با روشهای بازرسی لاشه گوسفند
19 آشنایی با برشهای لازم روی لاشه و اندام ها
20 آشنایی با برشهای لازم روی لاشه و اندام ها در لاشه گوسفند
21 آشنایی با کشتارگاه طیور
22 آزمایشات تکمیلی و کمکی دررابطه با گوشت
23 آزمایشات تکمیلی و کمکی دررابطه با گوشت
24 آشنایی با روشهای بازرسی لاشه طیور و بیماریها