1 |
مقدمه (وضعیت تولید شیر در دنیا و ایران) - استاندارد شیرخام |
|
2 |
آماده سازی شیر و فرآورده های لبنی به منظور آزمایشات حسی، میکروبی و فیزیکی و شیمیایی |
|
3 |
سنتز و ترشح شیر، انواع سیستم های شیردوشی - ماشین شیردوشی |
|
4 |
تانک ذخیره شیرخام – طراحی و عملیات و نحوه نمونه برداری |
|
5 |
تعیین میکروارگانیسم های هوازی مزوفیلیک در شیر خام |
|
6 |
تعیین میزان کلیفرم ها و شناسایی آنها در شیرخام |
|
7 |
تعیین خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شیر خام |
|
8 |
صول و تکنولوژی فرآورده های کشت داده شده (تخمیری) شیر |
|
9 |
شناسایی تعدادی ازتقلبات مرسوم در شیر خام |
|
10 |
آزمایشات لازم به منظور کنترل تازگی و کهنگی شیر خام |
|
11 |
جستجوی بعضی از عوامل میکروبی در شیر خام و فرآورده های لبنی |
|
12 |
صول اساسی تولید بهداشتی و نگهداری شیرخام، اصول اساسی کنترل آلودگی شیرخام گله |
|
13 |
ورم پستان (تشخیص و روشهای ارزیابی) – تاثیر آن برخواص و ترکیب شیر |
|
14 |
عوامل موثر بر ترکیبات شیر - ویژگیهای حسی یا ارگانولپتیکی شیر، طعم و بوهای نامطلوب و راههای مرتفع کردن آنها |
|
15 |
خصوصیات فیزیکی شیر- وزن مخصوص، pH، اسیدیته، نقطه انجماد و غیره |
|
16 |
ویژگیهای شیمیایی شیر – خصوصیات پروتئین ها، خصوصیات چربیها، آنزیم ها، خصوصیات ویتامین ها، قندها، مواد معدنی و غیره |
|
17 |
فرایند های هموزنیزاسیون و استاندارد کردن چربی |
|
18 |
میکروبیولوژی شیر، پاتوژنها و بیماریهای منتقله از طریق شیرو فرآورده های لبنی |
|
19 |
اصول و تکنولوژی تولید شیرهای پاستوریزه و استریلیزه (دستگاه ها و تجهیزات خط تولید |
|
20 |
تاثیر فرایند های حرارتی بر روی ترکیبات و خصوصیات شیر |
|
21 |
اصول و تکنولوژی فرآورده های چرب شیر(خامه، کره و ...) |
|
22 |
صول و تکنولوژی تولید پنیر |
|
23 |
سیستم COP و CIP و سایر روشهای ضد عفونی تجهیزات شیردوشی |
|
24 |
استانداردهای ملی شیر و فراورده های لبنی |
|