1 |
روشهای نمونه برداری و آماده سازی شیر و فرآورده های لبنی به منظور آزمایشات حسی، میکروبی و فیزیکو شیمیایی |
|
2 |
مقدمه (وضعیت تولید شیر در دنیا و ایران) - استاندارد شیرخام |
|
3 |
تعیین میزان بار کلی میکروبی |
|
4 |
انواع سیستم های شیردوشی - بهداشت تولید و جمع آوری شیر خام |
|
5 |
عوامل موثر بر ترکیبات شیر- آناتومی و فیزیولوژی غدد پستانی – سنتز و ترشح شیر |
|
6 |
سیستم های شستشوی دستگاهها و تجهیزات - روشهای آلودگی شیر |
|
7 |
ورم پستان (تشخیص و روشهای ارزیابی) – تاثیر آن بر خواص و ترکیب شیر - ارزیابی خواص ارگانولپتیکی شیر - ترکیب شیر |
|
8 |
خواص فیزیکو شیمیایی شیر و عوامل موثر بر ترکیب و تولید شیر |
|
9 |
اصول تولید وفرآوری شیر و فرآورده های لبنی (پاستوریزاسیون – استریلیزاسیون و ..... ) |
|
10 |
آزمایشات لازم به منظور کنترل تازگی و کهنگی شیر خام |
|
11 |
تعیین درصد چربی شیر خام و تعیین میزان پروتئین شیر خام |
|
12 |
تعیین اسیدیته و pH در شیر خامو تعیین میزان نمک در شیر خام و پنیر |
|
13 |
شناسایی و شمارش استافیلوکوس کوآگولاز مثبت شیر |
|
14 |
تشخیص شیر های آلوده به عوامل ورم پستانی |
|
15 |
بررسی حساسیت آنتی بیوتیکی باکتریها |
|
16 |
تکنولوژی تولید فراورده های لبنی بر پایه شیر |
|