| 1 |
مقدمه (وضعیت تولید شیر در دنیا و ایران) - استاندارد شیرخام |
|
| 2 |
انواع سیستم های شیردوشی - بهداشت تولید و جمع آوری شیر خام |
|
| 3 |
روشهای نمونه برداری و آماده سازی شیر و فرآورده های لبنی به منظور آزمایشات حسی، میکروبی و فیزیکو شیمیایی |
|
| 4 |
عوامل موثر بر ترکیبات شیر- آناتومی و فیزیولوژی غدد پستانی |
|
| 5 |
آشنایی با روشهای انتخاب نمونه و تعیین تعداد نمونه |
|
| 6 |
سنتز و ترشح شیر |
|
| 7 |
تعیین میزان آلودگی کلیفرمی با استفاده از محیط کریستال ویولت رد بایل آگار |
|
| 8 |
روشهای مختلف شستشوی دستگاهها و تجهیزات - روشهای آلودگی شیرخام |
|
| 9 |
تایید کلیفرم ها با استفاده از محیط سبز درخشان |
|
| 10 |
ورم پستان (تشخیص و روشهای ارزیابی) |
|
| 11 |
شمارش استافیلوکوکوس کوآگولاز مثبت |
|
| 12 |
تاثیر آن بر خواص و ترکیب شیر - ارزیابی خواص ارگانولپتیکی شیر - ترکیب شیر |
|
| 13 |
شناسایی و تشخیص تفریقی استافیلوکوکوس |
|
| 14 |
خواص فیزیکو شیمیایی شیر و عوامل موثر بر ترکیب و تولید شیر |
|
| 15 |
تشخیص تازگی و کهنگی شیر |
|
| 16 |
شناسایی و تشخیص تفریقی استافیلوکوکوس |
|
| 17 |
تست ردوکتاز یا احیای متیلن بلو-شمارش لاکتوباسیل ها و کنترل فرآورده های تخمیری شیری |
|
| 18 |
تعیین وزن مخصوص و میزان پروتئین شیر |
|
| 19 |
اصول اندازه گیری میزان چربی در مواد غذایی و تعیین درصد چربی شیر |
|
| 20 |
تعیین میزان نمک پنیر |
|
| 21 |
تشخیص تعدادی از تقلبات رایج در شیر بخش اول |
|
| 22 |
پاتوژنها و بیماریهای منتقله از طریق شیرو فرآورده های لبنی |
|
| 23 |
تشخیص تعدادی از تقلبات رایج در شیر - بخش دوم |
|
| 24 |
تعیین میزان پروتئین شیر و پراکسید کره |
|
| 25 |
تاثیر حرارت بر روی ترکیبات شیر-اصول تولید وفرآوری شیر و فرآورده های لبنی (پاستوریزاسیون – استریلیزاسیون و ..... ) |
|
| 26 |
اصول تولید وفرآوری شیر و فرآورده های لبنی |
|
| 27 |
استاندارد کردن چربی و بسته بندی -اصول سالم سازی و ضد عفونی کردن دستگاه ها و تجهیزات خطوط تولید شیر وفرآورده های لبنی |
|
| 28 |
اصول تکنولوژی تولید شیرهای پاستوریزه، استریلیزه |
|
| 29 |
اصول تولید ماست و فرآورده های تخمیری |
|
| 30 |
تکنولوژی تولید کره و فرآورده های چرب |
|
| 31 |
تکنولوژی تولید پنیر |
|