| 1 |
مقدمه – اهمیت میکروبیولوژی صنعتی در بستر بیوتکنولوژی |
|
| 2 |
پرسش و پاسخ – فرآیند کشت میکروب ها – فرآیند های ایستا یا پایا |
|
| 3 |
پرسش و پاسخ – ادامه فرآیند کشت ایستا |
|
| 4 |
پرسش و پاسخ – شرایط کشت Fed Batch – محیط کشت ایستای تغذیه شونده |
|
| 5 |
پرسش و پاسخ – فرآیند کشت پیوسته |
|
| 6 |
پرسش و پاسخ – شرایط کشت Fed Batch – محیط کشت ایستای تغذیه شونده |
|
| 7 |
کوییز 1 – ادامه فرآیند تولید متابولیت های میکروبی |
|
| 8 |
پرسش و پاسخ – اثر فرآیند حرارتی بر نابودی میکروارگانیسم ها |
|
| 9 |
پرسش و پاسخ – چالش درس |
|
| 10 |
کوییز 2 – متابولیت های اولیه و ثانویه |
|
| 11 |
پرسش و پاسخ - هوادهی |
|
| 12 |
پرسش و پاسخ – ادامه هوادهی |
|
| 13 |
پرسش و پاسخ – ایزولاسیون و محیط کشت |
|
| 14 |
کوییز 3 – ادامه ایزولاسیون و محیط کشت |
|
| 15 |
سمینار – ذخیره سازی سوش ها |
|
| 16 |
سمینار |
|
| 17 |
تعطیل |
|