دکتر سید علی مرتضوی
استاد
درباره من
انتشارات
دروس
پایان نامه ها
کتاب ها
EN
کتاب ها
1
روش هاي غير حرارتي نگهداري مواد غذايي
سید علی مرتضوی
| خارج دانشگاه- | ۱۳۸۵/۰۱/۰۱
2
مقدمهاي بر ميكروبيولوژي صنعتي
آرش کوچکی
-
سید علی مرتضوی
اول
| خارج دانشگاه- | ۱۳۸۳/۰۱/۰۱
3
فناوریهای نوین صنایع غذایی
مسعود یاورمنش
-
سید علی مرتضوی
اول
| خارج دانشگاه-انتشارات واژگان خرد | ۱۳۸۵/۰۳/۱۰
4
میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 1
سید علی مرتضوی
-
ضیاالحق
-
فریده طباطبائی یزدی
دوم
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۸/۰۷/۰۵
5
میکروبیولوژی غذایی کاربردی و ازمایشگاهی
فریده طباطبائی یزدی
-
لیلا زیرجانی
-
سید علی مرتضوی
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
6
میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 2
سید علی مرتضوی
-
حمید ضیا الحق
-
فریده طباطبائی یزدی
پنجم
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۸/۰۹/۰۹
7
تکنولوژی شیر و فرآوردههای لبنی
فریده طباطبائی یزدی
-
سید علی مرتضوی
-
مصطفی شهیدی نوقابی
-
وحید حکیم زاده
-
بیتا حکیم عطار
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
8
روش های PCR در مواد غذایی
سید علی مرتضوی
-
فریده طباطبائی یزدی
-
علیرضا صادقی
-
الهام رنجبر امانی
-
محمد محسن زاده
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۸/۰۴
9
مدل سازی پاسخ های میکروبی در مواد غذایی
سید علی مرتضوی
-
بهاره عمادزاده
-
اسعد امینی
اول
| خارج دانشگاه-آییژ | ۱۳۸۸/۰۹/۱۰
10
تکنیک های ملکولی در بوم شناسی میکروبی مواد غذایی تخمیری
سید علی مرتضوی
-
احمدرضا بهرامی
-
علیرضا صادقی
-
بلال صادقی
-
فریده طباطبائی یزدی
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
11
فراوری مواد غذایی با فشار بالا
فریده طباطبائی یزدی
-
سید علی مرتضوی
-
علیرضا صادقی
-
زهره براتیان
-
پریا رهنما
اول
| خارج دانشگاه-انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۳۹۰/۱۰/۰۱
12
پیش بینی زمان ماندگاری مواد غذایی بر اساس مدل های ریاضی
محمدرضا عدالتیان دوم
-
سید علی مرتضوی
-
محبت محبی
-
مسعود شفافی زنوزیان
اول
| خارج دانشگاه-نشر جهانکده به سفارش معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد سب | ۱۳۸۴/۰۱/۰۳
13
کاربرد آمار پیشرفته در علوم و تکنولوژی مواد غذایی
سید علی مرتضوی
-
فریده طباطبائی یزدی
-
علی الغونه
اول
| خارج دانشگاه-نی نگار | ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
14
تکامل مولکولی: مقدمه ای بر همسانه سازی ژن و ریاضیات فیلوژنتیک
سید علی مرتضوی
-
علیرضا صادقی
-
حامد احمدی
-
بلال صادقی
اول
| خارج دانشگاه-معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار | ۱۳۹۴/۱۰/۰۱
15
نانوبیوتکنولوژی: کاربردهای نوین صنعت پزشکی و غذایی
سید علی مرتضوی
-
داوود سالار باشی
-
محبوبه استادزاده
-
امیرحسین صاحبکار
-
سارا خسروشاهی
-
مطهره پیرنیا
اول
| خارج دانشگاه-شیراز: صبح انتظار | ۱۳۹۵/۰۹/۰۲
16
ویژگی های کیفی در فراوری گوجه فرنگی (جلد دوم)
مصطفی مظاهری طهرانی
-
سید علی مرتضوی
-
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
-
امیر قندی
اول
| خارج دانشگاه-مرز دانش | ۱۳۸۶/۰۸/۰۱
17
تولید و فراوری گوجه فرنگی (جلد اول)
مصطفی مظاهری طهرانی
-
سید علی مرتضوی
-
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
-
امیر قندی
اول
| خارج دانشگاه-مرز دانش | ۱۳۸۶/۰۹/۰۱