کتاب ها

1

روش هاي غير حرارتي نگهداري مواد غذايي

| خارج دانشگاه- | ۱۳۸۵/۰۱/۰۱
2

مقدمه‌اي بر ميكروبيولوژي صنعتي

اول | خارج دانشگاه- | ۱۳۸۳/۰۱/۰۱
3

فناوریهای نوین صنایع غذایی

اول | خارج دانشگاه-انتشارات واژگان خرد | ۱۳۸۵/۰۳/۱۰
4

میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 1

دوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۸/۰۷/۰۵
5

میکروبیولوژی غذایی کاربردی و ازمایشگاهی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
6

میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 2

پنجم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۸/۰۹/۰۹
7

تکنولوژی شیر و فرآورده‏های لبنی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
8

روش های PCR در مواد غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۸/۰۴
9

مدل سازی پاسخ های میکروبی در مواد غذایی

اول | خارج دانشگاه-آییژ | ۱۳۸۸/۰۹/۱۰
10

تکنیک های ملکولی در بوم شناسی میکروبی مواد غذایی تخمیری

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
11

فراوری مواد غذایی با فشار بالا

اول | خارج دانشگاه-انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۳۹۰/۱۰/۰۱
12

پیش بینی زمان ماندگاری مواد غذایی بر اساس مدل های ریاضی

اول | خارج دانشگاه-نشر جهانکده به سفارش معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد سب | ۱۳۸۴/۰۱/۰۳
13

کاربرد آمار پیشرفته در علوم و تکنولوژی مواد غذایی

اول | خارج دانشگاه-نی نگار | ۱۳۹۵/۰۸/۱۰
14

تکامل مولکولی: مقدمه ای بر همسانه سازی ژن و ریاضیات فیلوژنتیک

اول | خارج دانشگاه-معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار | ۱۳۹۴/۱۰/۰۱
15

نانوبیوتکنولوژی: کاربردهای نوین صنعت پزشکی و غذایی

اول | خارج دانشگاه-شیراز: صبح انتظار | ۱۳۹۵/۰۹/۰۲
16

ویژگی های کیفی در فراوری گوجه فرنگی (جلد دوم)

اول | خارج دانشگاه-مرز دانش | ۱۳۸۶/۰۸/۰۱
17

تولید و فراوری گوجه فرنگی (جلد اول)

اول | خارج دانشگاه-مرز دانش | ۱۳۸۶/۰۹/۰۱