لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 صنایع لبنیات علوم و صنایع غذایی کارشناسی
2 صنایع لبنیات علوم و صنایع غذایی کارشناسی
3 آزمایشگاه میکربیولوژی مواد غذایی مهندسی شیمی کارشناسی ارشد
4 بیوتکنولوژی غذائی مهندسی شیمی کارشناسی ارشد
5 سمینار - 1 علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
6 سمینار -1 علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
7 صنایع لبنیات تکمیلی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
8 صنایع لبنیات تکمیلی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
9 میکرو بیولوژی صنعتی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
10 میکرو بیولوژی صنعتی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
11 میکرو بیولوژی صنعتی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
12 میکروبیولوژی - عمومی و غذایی مهندسی شیمی کارشناسی ارشد
13 میکروبیولوژی - عمومی و غذایی مهندسی شیمی کارشناسی ارشد
14 میکروبیولوژی صنعتی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
15 میکروبیولوژی صنعتی وفرآیندهای تخمیری مهندسی شیمی کارشناسی ارشد
16 میکروبیولوژی صنعتی وفرآیندهای تخمیری مهندسی شیمی کارشناسی ارشد
17 پیشرفتهای نوین در تکنولوژی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
18 تکنولوژی پیشرفته موادغذایی -۲ علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)
19 تکنولوژیهای پیشرفته صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
20 تولید ترکیبات طعمی میکروبی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
21 سمینار - 1 علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
22 سمینار - درارتباط بارساله علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
23 سمینار -1 علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
24 میکرو بیولوژی موادغذایی تکمیلی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)