لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 صنایع لبنیات علوم و صنايع غذايي کارشناسی
2 صنایع لبنیات علوم و صنايع غذايي کارشناسی
3 آزمایشگاه میکربیولوژی مواد غذایی مهندسي شيمي کارشناسی ارشد
4 بیوتکنولوژی غذائی مهندسي شيمي کارشناسی ارشد
5 سمینار - 1 علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
6 سمینار -1 علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
7 صنایع لبنیات تکمیلی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
8 صنایع لبنیات تکمیلی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
9 میکرو بیولوژی صنعتی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
10 میکرو بیولوژی صنعتی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
11 میکرو بیولوژی صنعتی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
12 میکروبیولوژی - عمومی و غذایی مهندسي شيمي کارشناسی ارشد
13 میکروبیولوژی - عمومی و غذایی مهندسي شيمي کارشناسی ارشد
14 میکروبیولوژی صنعتی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
15 میکروبیولوژی صنعتی وفرآیندهای تخمیری مهندسي شيمي کارشناسی ارشد
16 میکروبیولوژی صنعتی وفرآیندهای تخمیری مهندسي شيمي کارشناسی ارشد
17 پیشرفتهای نوین در تکنولوژی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
18 تکنولوژی پیشرفته موادغذایی -۲ علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)
19 تکنولوژیهای پیشرفته صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
20 تولید ترکیبات طعمی میکروبی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
21 سمینار - 1 علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
22 سمینار - درارتباط بارساله علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
23 سمینار -1 علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
24 میکرو بیولوژی موادغذایی تکمیلی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)