فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۶۵

بررسی اثر پپتید تاناتین در جلوگیری از تشکیل بیوفیلم و مهار بیان ژن های بیماریزا در باکتری listeria monocytoges atcc 19115

ارزو روحی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۱۹

بهینه‏سازی فرایند استخراج و ریزپوشانی ترکیبات پلی‏فنولی ضایعات غوره (vitis viniferia) و بررسی پایداری ریز پوشینه‏ها در شرایط مختلف فرایند و سیستم شبیه سازی شده معده وروده

بهرام حسنی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

بررسی اثر تیمارهای آنزیمی و اسیدی جهت تولید گاما آمینوبوتیریک اسید (گابا) توسط سویه منتخب باکتری های اسید لاکتیک در محیط کشت حاوی ضایعات قهوه

پیام آلبویه
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

بررسی کشت همراه باکتری لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17-4 و مخمر ساکارومایسس سرویزیه ptcc5052 جهت بهینه سازی شرایط تولید پپتید زیست فعال در بستر لجن لبنی و مطالعه خواص بیولوژیکی آن

علیرضا حیدریان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۰۴

جداسازی و شناسایی باکتریوفاژهای آلوده کننده از لجن سپراتور و باکتوفیوژ و ارزیابی ویژگی های ضدباکتریایی و عملکردی آن ها در شرایط برون تنی

فاطمه مصلائی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۴/۰۷

بهینه سازی راندمان تولید، استخراج و خالص سازی سیکلوسپورین آ از قارچ tolypocladium inflatum تحت تنش های غیر حرارتی

فرشته فلاح
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۳/۱۰

تولید فیلم ضدمیکروبی- خوراکی دولایه بر پایه کیتوزان / موسیلاژ گل ختمی خبازی (malva sylvestris)در ترکیب با اسانس گیاه برازمبل (salvia abrotanoides) جهت افزایش نگهداری فیله سینه مرغ در دمای یخچال

زینب جادری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۳۰

اثر آدامس حاوی کورکومین و لاکتوفرین نانوریزپوشانی شده بر روی تولید و زنده مانی بیوفیلم های دهانی (پلی میکروبی و تک گونه)

پریسا حبیبی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۱۹

بهینه سازی بستر حاوی ضایعات قهوه به روش تخمیر غوطه وری جهت تولید آنزیم زایلاناز از آسپرژیلوس نایجر ptcc 5010

فاطمه ابراهیمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۹/۲۲

بررسی رشد و زنده مانی لاکتوباسیلوس فرمنتوم 17 - 4 به همراه ویتامین d ریزپوشانی شده با تیمار اولتراسونیک و تعیین پایداری آن در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش

بهاره فروزان نیا
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۹/۲۲

کاربرد شبیه‌سازی دینامیک مولکولی در بهبود ویژگی‌های عملکردی نیسین و ارزیابی خصوصیات آن به صورت آزاد و ترکیب با لاکتوفرین و مقایسه با نمونه تجاری.

نگین غظنفری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۴/۱۴

بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس گریپ‌فروت به فرم آزاد و نانو امولسیون شده با هدف کاربرد در پوشش خوراکی ضد-میکروبی بر پایه موسیلاژ بالنگوی شهری: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبیولوژی آن در یک مدل غذایی

حسین زنگانه
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

بهینه سازی شرایط تولید بتا گلوکان و استخراج آن از مخمر ساکارومایسس سرویزیه ptcc 5052 در محیط کشت لجن لبنی و بررسی تاثیر آن بر کاهش میزان آفلاتوکسین m1 در آزمایشگاه و سیستم مدل غذایی

مهدیه بحراسمانی کوهستانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۰/۱۵

تولید آنزیم گلوتامات دکربوکسیلاز نوترکیب با منشا enterococcus faecium do در e.coli bl21 و بهینه سازی شرایط محیط کشت

هانیه یاربی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۲۱

بهینه‌سازی میزان تولید گاما آمینو بوتیریک اسید توسط باکتری lactobacillus brevis pml1 تحت تنش فشار بالا (hpp) به روش سطح پاسخ (rsm)

عاطفه غفوریان نسب
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۶/۲۱

بررسی اثر تنش گرسنگی بر پروفایل متابولیتی سویه پروبیوتیکlactobacillus fermentum strain4-17 ایزوله شده از ترخینه، و ارزیابی اثر سمیت سلولی باکتریوسین تولید شده و ویتامین d3 بر رده سلولی mt2

عاطفه اسعدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۱۲

شناسایی و جداسازی کپک های کیک روغنی برپایه روش های کشت و ملکولی و مدل سازی جوانه زنی و سرعت رشد قطری دو کپک عمده عامل فساد

حسن نخچیان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۷/۳۰

بررسی اثر جت پلاسمای سرد آرگون بر بار میکروبی و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خلال بادام

خاطره شیرانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۳۰

بررسی اثر روش‌های مایکروویو و میدان الکتریکی پالسی بر استخراج اسانس دانه گشنیز (coriandrum sativum l.) و اندازه‌گیری خاصیت ضد میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس

نگین غظنفری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۶/۲۵

تولید پوشش های خوراکی بر پایه پلی گلوتامیک اسید/ پلی لیزین حاوی سویه های پروبیوتیک تولید کننده گابا

مژده کریمی حسین آبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۱۷

بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه

فریده سنائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۲۳

فیلم ضدمیکروبی- خوراکی دولایه بر پایه ژلاتین- صمغ کندر (boswellia carteri) در ترکیب با اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (hyssopus officinalis l) جهت افزایش ماندگاری گوشت شترمرغ در دمای یخچال

مطهره پیرنیا
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۰/۲۵

تولید ایمونوگلوبولین y پلی‌کلونال در زردۀ تخم‌مرغ برعلیه باکتری‌های پاتوژن هلیکوباکتر پیلوری و اشرشیاکلی o157:h7 و تولید بستنی فراسودمند به‌عنوان مدل غذایی

سحر صباحی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۰/۲۲

بیان آلرژن نوترکیب ama r 2 در باکتری lactococcus lactis nz1330 به منظور تولید بستنی عملگر با قابلیت ایمونوتراپی

علیرضا وسیعی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۹/۱۳

بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری lactobacillus brevis و بهینه سازی تولید گاما آمینو بوتیریک اسید تولید شده توسط این سویه در محیط کشت پایه لجن لبنی

فرشته فلاح
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۱۶

تولید فیلم خوراکی ضدمیکروبی حاوی گابا بر پایة پروتئین سویای تخمیر شده به همراه اینولین

زهرا زارعی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۱۶

ارزیابی تأثیر پیش تیمار اسمز و انواع روش های خشک کردن (هوای داغ، تحت خلاء و ترکیبی خلاء و فراصوت) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شتر مرغ

سحر نایبندی آتشی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۴/۳۰

اثر سویه‌های بومی و تجاری (لاکتو باسیلوس پلانتاروم و لاکتو باسیلوس فرمنتوم) بر پروفایل متابولیت‌های ماست و سرم خون دو گروه مصرف‌کننده

سیدحمید نوربخش
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۲/۲۰

بررسی تولید γ-آمینو بوتیریک اسید (γ-amino butyric acid(gaba)) توسط سویه های لاکتوباسیلوس برویس (lactobacillus brevis ) در کشت خالص یا آمیخته، تحت تنش های اکسیداتیو، اسمزی و شرایط شبیه سازی اسیدی و صفراوی دستگاه گوارش (معده و روده) قبل و بعد از ریزپوشانی بوسیله ی آلژینات کلسیم

سحر ایران نژاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۲/۰۴

بررسی اثر تنش نمک، سرما و اولتراسوند بر تولید آنزیم پروتئاز قلیایی در سویه های باسیلوس جداسازی شده از لجن لبنی

سپیده صداقت
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۹

بهینه سازی فرمولاسیون پودربستنی محتوی شیرلبنی ، شیرسویا وشیربادام

عبدالرضا میرچولی برازق
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۲۶

بررسی اثر سویه های باسیلوس استخراج شده از لجن لبنی در کاهش آمین های بیوژنیک )هیستامین( به روش الایزا

عاطفه اسعدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۱۸

ساخت دستگاه کف ساز وبررسی پایداری کف شیر موز و مقایسه و بهینه سازی روش های خشک کردن کف پوشی( آون ، مایکرویو و خشک کن انجمادی) برای تولید پودر شیر موز

فاطمه پورحاجی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۷/۰۵

جداسازی وشناسایی گونه‏های جنس (باسیلوس) مولد پروتئاز قلیایی در لجن باکتوفیوژ و سپراتور با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی

مریم طلوع نداف آبکوهی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۷

بهینه یابی شرایط فرآیند تولید نبات طعم‌دار ریزپوشانی شده و طراحی سامانه ارزیابی حسی شدت-زمان در نوشیدنی های سرد و گرم

شهرزاد وطن خواه لطف آبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۱۴

اثر مالتودکسترین و پروتئین های آب پنیر به عنوان جایگزین های چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، میکروبی و حسی پنیر سفید فراپالایشی کم چرب

سیدمعین نظری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۲/۱۴

بهینه سازی رشد و تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری rhizobium radiobacter در محیط کشت لجن لبنی

الهام اسکندری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۱۶

فرمولاسیون پنیر تقلیدی فتای uf حاوی خامه گیاهی تولید شده بر پایه مخلوط روغن سوپر اولئین پالم و روغن تصفیه شده تفاله زیتون زیتون و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی آن.

محمد هادی ناجی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۱/۰۷

تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رهایش آن

شادی بلوریان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۶/۲۹

تولید پودر مالت سورگوم با استفاده از مایکروویو و بررسی امکان جایگزینی این ماده با بخشی از ساکارز در کیک روغنی بدون گلوتن

بهاره صحرائیان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۶/۲۴

بهینه یابی و ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس آنالوگ تولیدی از پنیرهای کُـوپه و تافـو

محرم وزیری مرادیان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۲/۱۸

مقایسه روش های استخراج عصاره ساقه گیاه دم اسب کبیر ( equisetum telmateia ehrh. ) با استفاده از روش سیال فوق بحرانی و ماسراسیون و بررسی اثر ضد میکروبی آن بر برخی میکروارگانیسم های شاخص مسمومیت و عفونت غذایی

مرضیه یگانگی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۲/۰۴

ارزیابی کمّی اسیدهای لینولئیک کنژوگه (cla) و کلسترول کره سین¬بیوتیک بر پایه اختلاط انواع آغازگرها و فروکتوالیگوساکارید استحصالی از ریشه گیاه شنگ

فرشته تفنگ سازان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۱/۰۷

تولید و تعیین ویژگی های فیلم نانو بیوکامپوزیت بر پایه پلی سکاریدهای محلول سویا برای استفاده در بسته بندی

داود سالار باشی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۱/۰۷

مقایسه روش‌های استخراج ترکیبات ضد میکروبی از برگ گیاه کنگر فرنگی (cynara scolymus) توسط روش سیال فوق بحرانی و ماسراسیون و بررسی اثر آن بر جمعیت میکروارگانیسم‌های شاخص مسمومیت و عفونت غذایی

سهیلا کلاهی مرند
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۸/۲۴

ردیابی ژن های ساختاری کد کننده ی انتروسین و بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک و فعالیت همولیتیکی آنها

حسین زنگانه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۹

تولید ،استخراج ، خالص سازی و شناسایی رنگدانه حاصل از کپک penicillium aculatum atcc 10000409 و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی: بستنی نرم

مجید افشاری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۱۰/۱۳

مقایسه استفاده از روش های خیساندن و اولتراسوند در عصاره گیری از چغندر قرمز(beta vulgaris l.) و ارزیابی تاثیر این عصاره ها بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و پتانسیل سین بیوتیکی در ماست

آزاده ظهوری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

بررسی اثر درصد های مختلف جو جوانه زده به عنوان محرک تولید آنزیم آلفا آمیلاز توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه ptcc 5164 در بستره کشت جامد بلغور جو

هانیه بیات
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

مقایسه میزان استخراج عصاره های آبی و اتانولی میوه درخت کاج (pinus elderica )توسط دو روش خیساندن و اولتراسوند و بررسی اثر ضد میکروبی آن ها بر میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی

هانیه کاشانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

بررسی خصوصیات و بهینه سازی استخراج بیوامولسیفایر مانان از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس و کاربرد آن در یک سیستم امولسیونی مدل

جلال محمدزاده
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۶/۲۶

امکان سنجی جداسازی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد و بررسی بهینه سازی شرایط تولید آنزیم لیپاز در یک سیستم کشت غوطه وری

وجیهه زارع باقی آباد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۱۵

تعیین ویژگی های عملگری باکتری های پروبیوتیک بومی جداشده از پنیر کردی (فرم آزاد و ریزپوشانی شده) و اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی در سیستم مدل و بررسی قابلیت استفاده از آن ها در دوغ

سیدمحمدباقر هاشمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۳/۲۸

بهینه سازی شرایط تولید پودر ریزجلبگ اسپیرولینا پلاتنسیس (spirulina platensis) با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی

محمدرضا عطاردی بیمرغی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۲/۲۷

تولید و تعیین خصوصیات فیلم های خوراکی ضد میکروبی بر پایه موسیلاژ دانه \\

محمد جوکی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۱۲/۱۷

بررسی اثر سطوح مختلف شلغم فرنگی در فرمولاسیون سالاد زمستانی(شوری) برتنوع زیستی فراورده و تعیین برخی ویژگی های پروبیوتیکی جدایه های لاکتیکی

رهام جلالوند
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۱۹

جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی سالاد زمستانه(شوری) بر پایه روش های کلاسیک و مولکولی

منصور سعیدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۱۹

بررسی اثر شوک فراصوت و شوک حرارتی بر مرفولوژی باکتری های پروبیوتیک اثر حرارت و ترکیبات بازدارنده بر روی باکتری های سرمادوست و آنزیم های پروتئولتیک و لیپولتیک

شهناز افشاریان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۰۹

جداسازی و شناسایی باکتری های جنس لاکتوباسیلوس

علیرضا وسیعی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۰/۲۳

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی برگ کرفس کوهی (kelussia odoratissima) بر میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی

مریم حیدری سورشجانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۶/۲۴

ارزیابی تاثیر پلاسمید بر خصوصیات ضد باکتریایی آغازگرهای لاکتوباسیل موجود در خمیرترش‌ سنتّی ایران بر اساس روش‌های مولکولی

علیرضا صادقی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۱۱/۲۸

بررسی خواص ضد باکتریاییlactococcus lactis ایزوله شده از پنیر لیقوان با تکیه بر شناسایی ژن های ساختمانی lacticin - nisin - lactococcin

محمدعلی عطار
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۱/۱۱

بررسی اثر فراصوت و شرایط اسیدی بر ویژگی های ساختاری و خمیری نشاسته برنج

رضا فرهمندفر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۱۱/۰۴

بررسی اثر سطوح مختلف هیدروکلوئیدها ( آگار و گوار ) و ریز جلبک platensis spirulina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی

اسماعیل خزائی پول
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۳۰

ررسی تاثیر گیاهان آویشن و سیر و عصاره آنها بر رشد کپک آسپرژیلوس نایجر و مخمر ژئوتریکوم کاندیدوم در طی نگهداری ماست

علی امینی بیدختی
کارشناسی ارشد | ۱۳۸۹/۱۰/۲۵