دکتر سید علی مرتضوی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه-تولید شیر
2 ساختمان پستان و بهداشت شیر دوشی
3 ماشین های شیردوشی- شیمی شیر- اندازه گیری اندیس های مربوط به شیر
4 پروتئین های شیر-آنزیم ها- روش های اندازه گیری و عوامل موثر
5 خصوصیات فیزیکی شیر-لاکتوز و املاح شیر- اهمیت و عوامل موثر
6 میکروبیولوژی شیر- میکروارگانیسم های مفید و بیماری زا
7 تحویل شیر به کارخانه- روش های انتقال-آزمایشات مربوطه
8 عملیات تکنولوژیکی شیر- جداسازی چربی- باکتوفیژاسیون-هموژنیزاسیون
9 سالم سازی شیر و فرآیندهای حرارتی
10 سنتیک حرارت روی میکروارگانیسم ها- ارائه مدل های ریاضی
11 فرآورده های تخمیری شیر- پروبیوتیک ها - روش فرآین
12 ماست- روش های تولید و بسته بندی- مدل عنکبوتی- بهینه سازی تولید
13 کره و خامه- روش تولید- انواع- بسته بندی- ترکیبات موثر
14 پنیر- روش های تولید- انواع- کنترل کیفی
15 رسیدن پنیر- خصوصیات حسی پنیر آنزیمی و انواع دیگر