1 |
مقدمه-تولید شیر |
|
2 |
ساختمان پستان و بهداشت شیر دوشی |
|
3 |
ماشین های شیردوشی- شیمی شیر- اندازه گیری اندیس های مربوط به شیر |
|
4 |
پروتئین های شیر-آنزیم ها- روش های اندازه گیری و عوامل موثر |
|
5 |
خصوصیات فیزیکی شیر-لاکتوز و املاح شیر- اهمیت و عوامل موثر |
|
6 |
میکروبیولوژی شیر- میکروارگانیسم های مفید و بیماری زا |
|
7 |
تحویل شیر به کارخانه- روش های انتقال-آزمایشات مربوطه |
|
8 |
عملیات تکنولوژیکی شیر- جداسازی چربی- باکتوفیژاسیون-هموژنیزاسیون |
|
9 |
سالم سازی شیر و فرآیندهای حرارتی |
|
10 |
سنتیک حرارت روی میکروارگانیسم ها- ارائه مدل های ریاضی |
|
11 |
فرآورده های تخمیری شیر- پروبیوتیک ها - روش فرآین |
|
12 |
ماست- روش های تولید و بسته بندی- مدل عنکبوتی- بهینه سازی تولید |
|
13 |
کره و خامه- روش تولید- انواع- بسته بندی- ترکیبات موثر |
|
14 |
پنیر- روش های تولید- انواع- کنترل کیفی |
|
15 |
رسیدن پنیر- خصوصیات حسی پنیر آنزیمی و انواع دیگر |
|