1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تخصصی اجباری گرایش مهندسی مواد غذایی رشته علوم و صنایع غذایی در مقطع دکتری به ارزش 3 واحد که تدریس یک واحد آن بعهده اینجانب است |
2 |
هدف کلی |
مفاهیم و اصول مهندسی و کاربرد پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
اصول مهندسی صنایع غذایی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد |
4 |
روش تدریس |
1- مبانی نظری ارائه شده در کلاس در قالب اسلاید های پاورپوینت و کتب مرجع
2- ارائه مسائل مرتبط با هر مبحث در کلاس و حل آنها برای افزایش توانایی دانشجویان در درک تئوری ها
3- کوئیز
4- مسائل خارج از کلاس
5- پروژه |
5 |
وظایف دانشجو |
1- شرکت منظم در کلاس ها
2- حل مسائل و کارهای کلاسی
3- حل پروژه جامع |
6 |
منبع |
Chhabra, R.P. & Richardson, J.F., 1999, Non-Newtonian flow in the process industries.
Darby, R. 2001, Chemical engineering fluid mechanics.
Heldman, D.R. & Singh, R.P., 2001, Food Process Engineering.
Heldman, D.R., & Lund, D.B., 2007, Handbook of Food Engineering.
Holland, F.A. & Brag, R., 1995, Fluid flow for chemical engineering.
Steffe, J.F., 1996, Rheological methods in food process engineering. |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
کتب مرجع
کامپیوتر
نرم افزارهای تخصصی |
8 |
نحوه ارزشیابی |
ارزشیابی مستمر (کوییز): 10 درصد
کارکلاسی: 20 درصد
پروژه: 20 درصد
امتحان نهایی: 50 درصد |
9 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با مکانیک سیالات غیر نیوتنی شامل مروری بر خواص سیالات غیر نیوتنی، جریان سیالات غیر نیوتنی (پاورلا، بینگهام و هرشل- بالکلی) درون لوله مدوّر در حالت آرام (پروفیل سرعت، دبی حجمی، سرعت متوسط، فاکتور تصحیح، فاکتور اصطکاک و توان پمپ)، جریان انتقالی و متلاطم سیالات غیر نیوتنی (پروفیل سرعت و فاکتور اصطکاک سیالات پاورلا و ویسکوپلاستیک)، مکانیک جریان سیالات نیوتنی و غیر نیوتنی (پاورلا) درون لوله های با سطح مقطع غیر مدور (بین دو صفحه موازی، کانالها و لوله های متحدالمرکز) در حالت جریان آرام (پروفیل سرعت، دبی حجمی، سرعت متوسط و فاکتور اصطکاک). |