طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس تخصصی اجباری گرایش مهندسی مواد غذایی رشته علوم و صنایع غذایی در مقطع دکتری به ارزش 3 واحد که تدریس یک واحد آن بعهده اینجانب است
2 هدف کلی مفاهیم و اصول مهندسی و کاربرد پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی
3 شایستگی های پایه اصول مهندسی صنایع غذایی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد
4 روش تدریس 1- مبانی نظری ارائه شده در کلاس در قالب اسلاید های پاورپوینت و کتب مرجع 2- ارائه مسائل مرتبط با هر مبحث در کلاس و حل آنها برای افزایش توانایی دانشجویان در درک تئوری ها 3- کوئیز 4- مسائل خارج از کلاس 5- پروژه
5 وظایف دانشجو 1- شرکت منظم در کلاس ها 2- حل مسائل و کارهای کلاسی 3- حل پروژه جامع
6 منبع Chhabra, R.P. & Richardson, J.F., 1999, Non-Newtonian flow in the process industries. Darby, R. 2001, Chemical engineering fluid mechanics. Heldman, D.R. & Singh, R.P., 2001, Food Process Engineering. Heldman, D.R., & Lund, D.B., 2007, Handbook of Food Engineering. Holland, F.A. & Brag, R., 1995, Fluid flow for chemical engineering. Steffe, J.F., 1996, Rheological methods in food process engineering.
7 مواد و امکانات آموزشی کتب مرجع کامپیوتر نرم افزارهای تخصصی
8 نحوه ارزشیابی ارزشیابی مستمر (کوییز): 10 درصد کارکلاسی: 20 درصد پروژه: 20 درصد امتحان نهایی: 50 درصد
9 اهداف یادگیری آشنایی با مکانیک سیالات غیر نیوتنی شامل مروری بر خواص سیالات غیر نیوتنی، جریان سیالات غیر نیوتنی (پاورلا، بینگهام و هرشل- بالکلی) درون لوله مدوّر در حالت آرام (پروفیل سرعت، دبی حجمی، سرعت متوسط، فاکتور تصحیح، فاکتور اصطکاک و توان پمپ)، جریان انتقالی و متلاطم سیالات غیر نیوتنی (پروفیل سرعت و فاکتور اصطکاک سیالات پاورلا و ویسکوپلاستیک)، مکانیک جریان سیالات نیوتنی و غیر نیوتنی (پاورلا) درون لوله های با سطح مقطع غیر مدور (بین دو صفحه موازی، کانالها و لوله های متحدالمرکز) در حالت جریان آرام (پروفیل سرعت، دبی حجمی، سرعت متوسط و فاکتور اصطکاک).