لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 اصول مهندسی صنایع غذایی 2 علوم و صنایع غذایی کارشناسی
2 اصول مهندسی صنایع غذایی 1 علوم و صنایع غذایی کارشناسی
3 پروژه علوم و صنایع غذایی کارشناسی
4 کارآموزی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
5 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۳ علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
6 خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
7 خواص رئولوژی مواد غذایی - ۱ علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
8 روش تحقیق علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
9 عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
10 عملیات واحد درمهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
11 مباحث خاص در مهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
12 مهندسی صنایع غذائی تکمیلی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
13 نانوفناوری مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
14 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۴ علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
15 اصول مهندسی صنایع غذایی ۴ علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
16 پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
17 خواص رئولوژی مواد غذایی ۲ علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
18 خواص مهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)
19 رئولوژی پیشرفته موادغذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
20 عملیات واحد نوین در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
21 ویژگیهای فنی دستگاههایصنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
22 ویسکو الاستیسیته مواد غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)