لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 اصول مهندسی صنایع غذایی 2 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
2 اصول مهندسی صنایع غذایی 1 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
3 پروژه علوم و صنايع غذايي کارشناسی
4 کارآموزی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
5 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۳ علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
6 خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
7 خواص رئولوژی مواد غذایی - ۱ علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
8 روش تحقیق علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
9 عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
10 عملیات واحد درمهندسی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
11 مباحث خاص در مهندسی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
12 مهندسی صنایع غذائی تکمیلی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
13 نانوفناوری مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
14 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۴ علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
15 اصول مهندسی صنایع غذایی ۴ علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
16 خواص رئولوژی مواد غذایی ۲ علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
17 خواص مهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)
18 رئولوژی پیشرفته موادغذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
19 ویژگیهای فنی دستگاههایصنایع غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
20 ویسکو الاستیسیته مواد غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)