1 |
اصول مهندسی صنایع غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
2 |
اصول مهندسی صنایع غذایی 1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
3 |
پروژه |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
4 |
کارآموزی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
5 |
اصول مهندسی صنایع غذایی - ۳ |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
6 |
خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
7 |
خواص رئولوژی مواد غذایی - ۱ |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
8 |
روش تحقیق |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
9 |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
10 |
عملیات واحد درمهندسی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
11 |
مباحث خاص در مهندسی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
12 |
مهندسی صنایع غذائی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
13 |
نانوفناوری مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
14 |
اصول مهندسی صنایع غذایی - ۴ |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
15 |
اصول مهندسی صنایع غذایی ۴ |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
16 |
پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
17 |
خواص رئولوژی مواد غذایی ۲ |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
18 |
خواص مهندسی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) |
دکتری (Ph.D) |
19 |
رئولوژی پیشرفته موادغذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
20 |
عملیات واحد نوین در مهندسی صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
21 |
ویژگیهای فنی دستگاههایصنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
22 |
ویسکو الاستیسیته مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |