# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مقدمه، اهمیت، سرفصل، رفرنس ها، ارزیابی | |
2 | تنش تسلیم | |
3 | کاربرد تنش تسلیم در صنایع غذایی | |
4 | تیکسوتروپی | |
5 | تیکسوتروپی | |
6 | کاربرد تیکسوتروپی در صنایع غذایی | |
7 | رئولوژی ناحیه رقیق | |
8 | مدلسازی رئولوژی سیالات | |
9 | مدلسازی رفتار مستقل از زمان | |
10 | مدلسازی رفتار مستقل از زمان | |
11 | مدلسازی رفتار وابسته از زمان | |
12 | مدلسازی رفتار وابسته از زمان | |
13 | مدلسازی رفتار وابسته به دما و غلظت | |
14 | اصول و مبانی اندازه گیری رئولوژی سیالات | |
15 | مفاهیم پایه رئولوژی سیالات |