طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره رئولوژی مواد غذایی (2)-درس تخصصی به ارزش دو واحد برای دانشجویان دکتری گرایش مهندسی مواد غذایی
2 هدف کلی آشنایی با اصول (مبانی نظری) و کاربرد رئولوژی سیالات غذایی
3 شایستگی های پایه 1- آشنایی با مفاهیم پایه رئولوژی سیالات 2- تسلط بر استفاده از منابع لاتین (کتب و مقالات) 3- مهارت لازم برای استفاده از نرم افزارهای مدلسازی
4 اهداف یادگیری 1-درک فیزیک و تئوری رئولوژی سیالات غذایی 2-آشنایی با مدلهای توصیف کننده رئولوژی سیالات غذایی 3-اصول روشهای انازه گیری خواص رئولوژیکی سیالات 4-مطالعه اثرعوامل مختلف برخواص رئولوژی سیالات
5 روش تدریس 1- ارائه اسلایدهای درس در کلاس 2-استفاده از مقالات علمی مرتبط با موضوع برای تبیین شرایط علمی و تحقیقاتی 3-انجام یک پروژه کامل درسی
6 وظایف دانشجو 1-یادگیری میانینظری ارائه شده در کلاس 2- پاسخ به سوالات و کوییزها 3- مشارکت در مباحث کلاس 4- انجام تکالیف خارج از کلاس 5-ارائه سمینار 6-انجام پروژه کلاسی
7 منبع رضوی، س.م.ع.، 1397، خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی، چاپ ششم، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
8 مواد و امکانات آموزشی 1-کامپیوتر و ویدئو پروژکتور 2-اینترنت و پایگاههای تخصصی مرتبط 3-نرم افزارهای تخصصی مرتبط
9 نحوه ارزشیابی 1-کوییزها 10 درصد 2-سمینار 10 درصد 3- تکالیف خارج از کلاس و پروژه 30 درصد 4-امتحان نهایی 50 درصد