1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
رئولوژی مواد غذایی (2)-درس تخصصی به ارزش دو واحد برای دانشجویان دکتری گرایش مهندسی مواد غذایی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با اصول (مبانی نظری) و کاربرد رئولوژی سیالات غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
1- آشنایی با مفاهیم پایه رئولوژی سیالات
2- تسلط بر استفاده از منابع لاتین (کتب و مقالات)
3- مهارت لازم برای استفاده از نرم افزارهای مدلسازی |
4 |
اهداف یادگیری |
1-درک فیزیک و تئوری رئولوژی سیالات غذایی
2-آشنایی با مدلهای توصیف کننده رئولوژی سیالات غذایی
3-اصول روشهای انازه گیری خواص رئولوژیکی سیالات
4-مطالعه اثرعوامل مختلف برخواص رئولوژی سیالات |
5 |
روش تدریس |
1- ارائه اسلایدهای درس در کلاس
2-استفاده از مقالات علمی مرتبط با موضوع برای تبیین شرایط علمی و تحقیقاتی
3-انجام یک پروژه کامل درسی |
6 |
وظایف دانشجو |
1-یادگیری میانینظری ارائه شده در کلاس
2- پاسخ به سوالات و کوییزها
3- مشارکت در مباحث کلاس
4- انجام تکالیف خارج از کلاس
5-ارائه سمینار
6-انجام پروژه کلاسی |
7 |
منبع |
رضوی، س.م.ع.، 1397، خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی، چاپ ششم، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
1-کامپیوتر و ویدئو پروژکتور
2-اینترنت و پایگاههای تخصصی مرتبط
3-نرم افزارهای تخصصی مرتبط |
9 |
نحوه ارزشیابی |
1-کوییزها 10 درصد
2-سمینار 10 درصد
3- تکالیف خارج از کلاس و پروژه 30 درصد
4-امتحان نهایی 50 درصد |