فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۶۰

بررسی خصوصیات رئولوژیکی، تریبولوژیکی، حسی و ریز ساختاری امولسیون های آب در آب حاصل از مخلوط نشاسته-صمغ دانه ریحان

زهرا زمانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۰۶/۲۸

اثر ترکیبی تیمار های برشته کردن و پرتودهی مادون قرمز بر اصلاح خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختاری و عملکردی نشاسته های گندم و نخود

شکوفه تازیکی شمس ابادی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۱/۱۷

بررسی تأثیر نشاسته اصلاح شده و قند زایلیتول بر خصوصیات رئولوژی و فیزیکوشیمیایی کاستارد

راضیه کاشی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۰/۲۷

اثر صمغ های بومی بر خصوصیات رئولوژیکی، تریبولوژیکی و حسی پودر خامه ای کننده غیرلبنی قهوه با چربی کاهش یافته

فردوس پورعبداله
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۰/۲۷

درون پوشانی عصاره‌ی گلبرگ زعفران با استفاده از صمغ دانه‌ی ریحان و کنسانتره پروتئین آب پنیر

فرزانه شریف
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

بررسی خصوصیات عملکردی ژل آلوئه‌ورا

فهیمه پژوهنده
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۳۰

تولید فیلم‌های هوشمند حساس به ph بر پایه صمغ دانه ریحان-کیتوزان و عصاره کلم قرمز و کاربرد آن ها در پایش فساد ماهی قزل آلای رنگین‌کمان

مریم نادی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۰/۲۱

شبیه‌سازی ریاضی رهایش طعم دارچین در شرایط دهان به روش دینامیک سیالات محاسباتی

نرگس سامانیان باقرصاد
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۸/۰۲

ارزیابی اثر برهمکنش های بافت و طعم بر رفتار فرآوری دهانی و ادراک دینامیک حسی: مطالعه موردی در ژل های پر شده امولسیونی حاوی لیمونن و منتول

محمدرضا صلاحی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۷/۲۵

بررسی پتانسیل استفاده از صمغ های آگار و دانه ریحان بعنوان جایگزین ژلاتین مارشمالو در حضور قند فروکتوز و ایزومالتولوز

بهاره اسماعیلی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۷/۲۰

درون پوشانی عصاره‌ی شاه توت در نانوامولسیون صمغ دانه‌ی ریحان- کنستانتره‌ی پروتئین آب‌پنیر: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و سینتیک رهایش

ثمین صادقی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۵

اثر نشاسته های گندم، ذرت و ذرت مومی تیمار شده با فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سامانه امولسیونی روغن در آب کم چرب مدل

علی حیدری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۹/۱۶

ارزیابی خصوصیات رئولوژیکی، تریبولوژیکی و بافتی هیدروکلوئیدها و مطالعه عددی رفتار بلع در بیماران دیسفاژی: مطالعه موردی روی مخلوط‌های صمغ زانتان و صمغ دانه شاهی

پریسا پورثانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۹/۰۶

بهینه یابی شرایط رنگبری شربت شکرخام از طریق ازن زنی و شناسایی و سنجش ترکیبات تشکیل شده در فرآیند

مهدی نیک فرجام
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۲۷

بررسی برهم کنش ایزوله پروتئین آب پنیر -صمغ دانه ی ریحان در محیط آبی، امولسیون روغن در آب و امولسیون دو گانه آب در روغن در آب با هدف درک مکانیسم پایداری امولسیون و کنترل رهایش فروسولفات

فطانه بهروزیان
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۲۴

مدلسازی و بهینه یابی شرایط تولید کنسانتره پروتئین شیر شتر با استفاده از الگوریتم های فرا ابتکاری

مرتضی کاشانی نژاد
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۱۱

بررسی خواص مورفولوژیکی، ساختاری و عملکردی کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده

محسن صهبائی اجلالی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۴/۱۵

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ ریشه سریش (eremurus luteus)

مهدی صلاحی قراغیلی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۶/۰۵

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و عملکردی صمغ دانه گزنه (urtica pilulifera)

زهرا زمانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۴/۳۰

اثر صمغ دانه شاهی بر خصوصیات ناحیه رقیق و غلیظ نشاسته گندم در حضور قند ساکارز

شکوفه تازیکی شمس آبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

شناسایی و خوشه بندی بیوپلیمرها بر مبنای خصوصیات رئولوژیکی، حرارتی، ساختاری و ساختمانی

علی الغونه
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۴/۳۱

بهینه یابی شرایط استخراج صمغ دانه ی مرو با روش خشک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن

احمدرضا حسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۴/۱۵

تاثیر صمغ دانه مرو و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ویژگی های عملکردی و رفتار رتروگرداسیون ژل نشاسته گندم

نگار میرنژاد عنبرانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۴/۱۲

نانو انکپسولاسیون کروستین: بررسی رفتار رئولوژیکی، رهایش کنترل شده و زیست فراهمی در دستگاه گوارش مدل

فاطمه حامدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۲/۱۴

تاثیر نانو کریستال نشاسته ذرت به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سامانه امولسیونی روغن در آب مدل

فاطمه جاویدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۲/۱۲

ارزیابی ویژگی‌‌های ساختاری، فیزیکی و حرارتی نانوبیوآئروژل‌‌های صمغ دانه مرو-لاپونیت و تیتانیم‌‌ دی‌‌اکسید

سیدامیر اولیایی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۱/۰۶

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی و رئولوژیکی شیرخشک بدون چربی

بنفشه آقامحمدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۰/۰۸

تاثیر عصاره آنزیمی گیاه پنیر باد (ویتانیا کوآگولانس) بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و عملکردی کازئینات سدیم

سمیه نیک نیا
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۶/۲۷

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته طبیعی و اصلاح شده با روش‌های هیدروترمال میوه بلوط ایرانی (quercus brantii lindle.)

هومان مولوی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۳/۰۲

بررسی برهمکنش و تشکیل ژل ایزوله پروتئین خلر و صمغ دانه قدومه شهری به منظور تهیه امولسیون ژل پایدار

محمدعلی حصاری نژاد
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۲۸

بهینه سازی فرآیند برشته کردن چهار رقم تجاری پسته ایران به روش مادون قرمز با بهره گیری از روش سطح پاسخ

افسانه مرشدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۰۳

بررسی اثر درجه حرارت و برخی نمک ها و قندها بر خواص محلول رقیق نشاسته دو واریته ی دانه قناری بدون پرز

علی حیدری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۵

تأثیر عصاره پوست بنه (pistacia atlantica subsp. mutica) ریزپوشانی شده در نانوامولسیون های دو لایه متعدد با پوشش های بیوپلیمری در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا

مجتبی دلفانیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۵

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی وحرارتی فیلم زیست تخریب پذیرمخلوط های انواع نشاسته ترموپلاستیک و پلی لاکتیک اسید اصلاح شده

محمدرضا عبدالهی مقدم
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۴/۲۱

بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی سویا و تاثیر آن بر ویژگی های ژل تهیه شده با آنزیم ترانس گلوتامینازمیکروبی

بهداد شکرالهی یانچشمه
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۲/۲۱

خصوصیات فیزیکو شیمیایی و عملکردی نشاسته دانه قناری بدون پرز

مهدی ایرانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۲/۱۹

تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی برخواص عملکردی پروتئین های آب پنیر

زهرا احمدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۲/۰۵

بررسی ویژگی های عملکردی موسیلاژ استخراج شده از گل ختمی

سیده فاطمه موسوی بایگی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۵

تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و برخی جایگزین‪های چربی بر خصوصیات عملکردی و رئولوژیکی بستنی بدون چربی

پریسا پورثانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۰/۲۲

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، عملکردی و زیست‏ فعالی فراکسیون‏های صمغ دانه ریحان و تهیه نانوذرات صمغ دانه ریحان به عنوان حامل گلوتاتیون

سارا ناجی طبسی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۹/۰۷

تاثیر برخی قندها ها و درجه حرارت بر ویژگی های محلول رقیق صمغ دانه ریحان

سیدالیاس میرابوالحسنی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۹

اثر پوره کدو حلوایی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حرارتی و حسی بستنی

حسین مهدی تباراندواری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۱۱

بهینه سازی تولید فوندانت ایرانی

امیر رستگار
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۱۱

بررسی خواص ریختی، فیزیکوشیمیایی و عملکردی نانوکریستال نشاسته

اسعد محمد امینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۴/۰۸

بررسی فرایند هضم نشاسته های طبیعی و اصلاح شده گندم در سیستم مدل و مدلسازی رهایش گلوکز با استفاده از منطق فازی

علیرضا یوسفی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۱۰/۲۴

بهینه سازی شرایط اکستروژن کره حاوی آلفالینولنیک اسید

مرتضی کاشانی نژاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانو ذره صمغ دانه شاهی (لیپدیوم ساتیوم)

افسانه طاهری تل گری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

ارزیابی پتانسیل فرآیند نانوفیلتراسیون در تصفیه پساب کارخانه رب گوجه فرنگی و مدلسازی کارایی فرآیند به روش شبکه های عصبی مصنوعی

علی الغونه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۶

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و عملکردی فراکسیون های صمغ دانه شاهی

سمیّه رزمخواه شربیانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۳/۲۰

تاثیر سیکلهای انجماد- خروج از انجماد بر خصوصیات عملکردی صمغ دانه بالنگو شیرازی

دیاکو خدائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۳/۱۱

بهینه‌سازی فرمولاسیون پنیر فتای فراپالایش آنالوگ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک و حسی آن.

علی اکبر غلامحسین پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۱۱/۰۸

تاثیر جایگزینی ساکارز با استویا و مالتودکسترین بر خصوصیات حسی ، فیزیکی و رئولوژیکی بستنی نیمه چرب

لیلا بلالی دهکردی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۳/۲۱

تاثیر صمغ های گوار و دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی بستنی کم چرب و نیمه چرب

فاطمه جاویدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۱/۱۱

بررسی خواص ویسکوالاستیک ‌صمغ دانه های قدومه شیرازی و قدومه شهری

محمدعلی حصاری نژاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۹/۲۹

بهینه‌یابی فرمولاسیون مخلوط پایدار‌کننده‌های بستنی با استفاده از صمغ دانه ریحان و بررسی خصوصیات کیفی فرمول بهینه در ترکیب با پایدار‌کننده‌ها طی زمان نگهداری

مریم بهرام پرور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۰۶/۲۹

تاثیر برخی نمک ها، قندها و phبر خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی شاهی در محلولهای رقیق و غلیظ

فطانه بهروزیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۲۵

ارزیابی خصوصیات کیفی پسته برشته شده با استفاده از روش های تحلیل فرایند: مطالعات تجربی و مدل سازی

تکتم محمدی مقدم
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۰/۱۰/۲۷

تاثیر تیمار حرارتی بر خصوصیات عملکردی صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان

سارا ناجی طبسی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۶/۱۲

تصفیه فاضلاب حاصل از احیاء رزین تبادل یونی ستونهای رنگبری در صنعت قند بوسیله فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون

فخرالدین صالحی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۳/۳۱

بررسی رفتار رئولوژیکی ،‌حرارتی و ساختاری مخلوط بتالاکتوگلوبولین- هیدروکلوئید دانه ریحان در سیستم مدل

علی رافع
دکتری (Ph.D) | ۱۳۸۹/۰۳/۲۵