کتاب ها

1

دانش و تکنولوژی تولید ماست

سوم | خارج دانشگاه-جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۳۷۷/۰۹/۱۸
2

تولید پنیر فتابه روش صنعتی و سنتی

دوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۳/۰۳/۲۵
3

مبانی سینتیک واکنشها در مواد غذایی

اول | خارج دانشگاه-انتشارات بیهق | ۱۳۸۵/۰۲/۰۵
4

مبانی مهندسی فرآیند غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
5

فرآوری های حداقل در صنایع غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۰۶/۱۰
6

مالت، تکنولوژی تولید، کاربردها و کنترل کیفیت

اول | خارج دانشگاه-مهرمهدیس با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طب | ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
7

Rheology: Principles, Applications and Environmental Impacts

اول | خارج دانشگاه-Nova publishers, New York | ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
8

Novel Approaches of Nanotechnology in Food: Vol. 1, Chapter 8: Starch nanomaterials: A state-of-the-

اول | خارج دانشگاه-Elsevier Inc., Oxford, Academic press | ۱۳۹۵/۰۲/۱۲
9

Advances in Food Rheology and Its Applications-Chapter 17: Rheology and Texture of Basil Seed Gum

اول | خارج دانشگاه-Woodhead Publishing, Elsevier | ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
10

Bioactive Molecules in Food- Rheology of Food Gums

اول | خارج دانشگاه-Springer International Publishing | ۱۳۹۶/۱۲/۰۱
11

Handbook of Food Bioengineering- Vol. 20-Biopolymers for Food Design, Chapter 10: Biopolymers for fa

اول | خارج دانشگاه-Elsevier Inc., Academic press | ۱۳۹۷/۰۱/۱۶
12

Emerging natural hydrocolloids: rheology and functions

اول | خارج دانشگاه-John Wiley & Sons Ltd | ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
13

Emerging Natural Hydrocolloids Rheology and Functions- Chapter 16: Marshmallow Flower Gum

اول | خارج دانشگاه-John Wiley & Sons Ltd | ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
14

Polylactic Acid Composites Sustainable Biocomposites

اول | خارج دانشگاه-De Gruyter 2024 | ۱۴۰۲/۱۱/۰۵