دکتر سیدمحمدعلی رضوی
استاد
درباره من
انتشارات
دروس
پایان نامه ها
کتاب ها
EN
کتاب ها
1
دانش و تکنولوژی تولید ماست
سیدمحمدعلی رضوی
-
محمدباقر حبیبی نجفی
-
مصطفی مظاهری طهرانی
سوم
| خارج دانشگاه-جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۳۷۷/۰۹/۱۸
2
تولید پنیر فتابه روش صنعتی و سنتی
سیدمحمدعلی رضوی
-
حمیدبهادر قدوسی
-
محمدباقر حبیبی نجفی
-
مصطفی مظاهری طهرانی
دوم
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۳/۰۳/۲۵
3
مبانی سینتیک واکنشها در مواد غذایی
مسعود یاورمنش
-
امیر حسین الهامی راد
-
سیدمحمدعلی رضوی
اول
| خارج دانشگاه-انتشارات بیهق | ۱۳۸۵/۰۲/۰۵
4
مبانی مهندسی فرآیند غذایی
سیدمحمدعلی رضوی
-
مریم بهرام پرور
-
محمد رضا امیریوسفی
-
محبت محبی
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
5
فرآوری های حداقل در صنایع غذایی
فخری شهیدی
-
راحله قاسم زاده
-
سیدمحمدعلی رضوی
اول
| دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۰۶/۱۰
6
مالت، تکنولوژی تولید، کاربردها و کنترل کیفیت
یحیی مقصودلو
-
محبوبه کشیری
-
نرجس اقاجانی
-
امیردارئی گرمه خانی
-
سیدمحمدعلی رضوی
اول
| خارج دانشگاه-مهرمهدیس با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طب | ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
7
Rheology: Principles, Applications and Environmental Impacts
سیدمحمدعلی رضوی
-
سارا ناجی طبسی
اول
| خارج دانشگاه-Nova publishers, New York | ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
8
Novel Approaches of Nanotechnology in Food: Vol. 1, Chapter 8: Starch nanomaterials: A state-of-the-
سیدمحمدعلی رضوی
-
اسعد محمد امینی
اول
| خارج دانشگاه-Elsevier Inc., Oxford, Academic press | ۱۳۹۵/۰۲/۱۲
9
Advances in Food Rheology and Its Applications-Chapter 17: Rheology and Texture of Basil Seed Gum
سیدمحمدعلی رضوی
-
سارا ناجی طبسی
اول
| خارج دانشگاه-Woodhead Publishing, Elsevier | ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
10
Bioactive Molecules in Food- Rheology of Food Gums
سیدمحمدعلی رضوی
-
مهدی ایرانی
اول
| خارج دانشگاه-Springer International Publishing | ۱۳۹۶/۱۲/۰۱
11
Handbook of Food Bioengineering- Vol. 20-Biopolymers for Food Design, Chapter 10: Biopolymers for fa
سیدمحمدعلی رضوی
-
فطانه بهروزیان
اول
| خارج دانشگاه-Elsevier Inc., Academic press | ۱۳۹۷/۰۱/۱۶
12
Emerging natural hydrocolloids: rheology and functions
سیدمحمدعلی رضوی
اول
| خارج دانشگاه-John Wiley & Sons Ltd | ۱۳۹۷/۱۱/۲۳
13
Emerging Natural Hydrocolloids Rheology and Functions- Chapter 16: Marshmallow Flower Gum
آرش کوچکی
-
سیدمحمدعلی رضوی
-
سیده فاطمه موسوی بایگی
اول
| خارج دانشگاه-John Wiley & Sons Ltd | ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
14
Polylactic Acid Composites Sustainable Biocomposites: Chapter 5 Barrier properties of polylactic aci
سیدمحمدعلی رضوی
-
آزاده صادقی
-
امید یوسف زاده
-
مریم صفایی
اول
| خارج دانشگاه-De Gruyter | ۱۴۰۲/۱۱/۰۵
15
Polylactic Acid Composites Sustainable Biocomposites: Chapter 6 Heat-sealing properties of polylacti
سیدمحمدعلی رضوی
-
آزاده صادقی
-
امید یوسف زاده
-
مریم صفایی
اول
| خارج دانشگاه-De Gruyter | ۱۴۰۲/۱۱/۰۵
16
Polylactic Acid Composites Sustainable Biocomposites: Chapter 7 Reactive extrusion of polylactic aci
سیدمحمدعلی رضوی
-
امید یوسف زاده
-
آزاده صادقی
-
مریم صفایی
اول
| خارج دانشگاه-De Gruyter | ۱۴۰۲/۱۱/۰۵