1 |
مقدمه، سرفصل، منابع و ارزیابی |
|
2 |
انواع فرآیندهای غشایی |
|
3 |
انواع هندس های جریان و پیکربندی غشایی |
|
4 |
انواع غشاها |
|
5 |
کارایی فرآیندهای غشایی |
|
6 |
تئوری و کاربردهای اسمز معکوس در صنایع غذایی |
|
7 |
تئوری و کاربردهای اسمز معکوس در صنایع غذایی |
|
8 |
تئوری و کاربردهای اولترافیلتراسیون در صنایع غذایی |
|
9 |
تئوری و کاربردهای اولترافیلتراسیون در صنایع غذایی |
|
10 |
تئوری و کاربردهای میکروفیلتراسیون در صنایع غذایی |
|
11 |
تئوری و کاربردهای میکروفیلتراسیون در صنایع غذایی |
|
12 |
ارائه سمینارها |
|