1 |
مفاهیم پایه رئولوژی مواد غذایی |
|
2 |
مفاهیم پایه رئولوژی مواد غذایی |
|
3 |
بافت سنجی و رئولوژی جامدات غذایی |
|
4 |
آزمون فشردن |
|
5 |
آزمون نفوذ و سوراخ کردن |
|
6 |
آزمون برش |
|
7 |
آزمون اکستروژن |
|
8 |
آزمون کشش |
|
9 |
سیالات غیر نیوتنی مستقل از زمان |
|
10 |
سیالات غیر نیوتنی وابسته به زمان |
|
11 |
آزمون های ویسکومتری |
|
12 |
مقدمه ای بر رئولوژی، اهداف رئولوژی، کاربرد رئولوژی در صنایع غذایی، رفرنس ها، نحوه ارزیابی، سرفصل درس |
|
13 |
مفاهیم پایه رئولوژی مواد غذایی |
|
14 |
مفاهیم پایه |
|
15 |
مقدمه ای بر رئولوژی، اهداف، کاربرد، سرفصل |
|