# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اصول مهندسی صنایع غذایی (2)-به ارزش 3 واحد- مشترک با خانم دکتر محبی و اقای دکتر تقی زاده مدرس بخش مکانیک سیالات |
2 | هدف کلی | آشنایی با مبانی نظر مکانیک سیالات غذایی مورد نیاز برای طراحی و آنالیز فرآیندهای سیالات غذایی |
3 | شایستگی های پایه | ریاضیات عمومی، فیزیک عمومی، اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی |
4 | اهداف یادگیری | 1- اهمیت و کاربرد مکانیک سیالات در مهندسی فرآیندهای غذایی 2-توصیف کمی جریان سیالات غذایی 3- آنالیز و محاسبات مقدماتی مربوط به جریان سیالات نیوتنی |
5 | روش تدریس | 1- ارائه مبانی نظری در کلاس در قالب اسلایدهای پاورپوینت 2- حل تمرین مسائل مکانیک سیالات غذایی 3- تکالیف خارج از کلاس برای افزایش درک و توامندی دانشجو |
6 | وظایف دانشجو | 1- مطالعه مطالب نظری و کتب رفرنس معرفی شده 2-شرکت در مباحث کلاس 3- حل مسائل کمکی 4- آمادگی برای کوییز |
7 | منبع | Singh, R.P. & Heldman, D.R., 2009, Introduction to Food Engineering. Smith, P.J., 2011, Introduction to Food Process Engineering Toledo, R.T., 2007, Fundamental of Food Process Engineering. Valentas, K.J., Rotstein, E. & Singh, R.P., 1997, Handbook of Food Engineering Practice . Heldman, D.R. & Singh, R.P., 2001, Food Process Engineering. Heldman, D.R., & Lund, D.B., 2007, Handbook of Food Engineering. Berk, Z., 2009, Food Process Engineering and Technology. Darby, R. 2001, Chemical engineering fluid mechanics. Holland, F.A. & Brag, R., 1995, Fluid flow for chemical engineering. |
8 | مواد و امکانات آموزشی | 1-کامپیوتر و ویدئو پروژکتور 2-اینترنت و دسترسی به کتابخانه و رفرنس ها |
9 | نحوه ارزشیابی | 1- کوییز 20 درصد 2- حل التمرین 20 درصد 3- امتحان نهایی 60 درصد |