طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اصول مهندسی صنایع غذایی (2)-به ارزش 3 واحد- مشترک با خانم دکتر محبی و اقای دکتر تقی زاده مدرس بخش مکانیک سیالات
2 هدف کلی آشنایی با مبانی نظر مکانیک سیالات غذایی مورد نیاز برای طراحی و آنالیز فرآیندهای سیالات غذایی
3 شایستگی های پایه ریاضیات عمومی، فیزیک عمومی، اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی
4 اهداف یادگیری 1- اهمیت و کاربرد مکانیک سیالات در مهندسی فرآیندهای غذایی 2-توصیف کمی جریان سیالات غذایی 3- آنالیز و محاسبات مقدماتی مربوط به جریان سیالات نیوتنی
5 روش تدریس 1- ارائه مبانی نظری در کلاس در قالب اسلایدهای پاورپوینت 2- حل تمرین مسائل مکانیک سیالات غذایی 3- تکالیف خارج از کلاس برای افزایش درک و توامندی دانشجو
6 وظایف دانشجو 1- مطالعه مطالب نظری و کتب رفرنس معرفی شده 2-شرکت در مباحث کلاس 3- حل مسائل کمکی 4- آمادگی برای کوییز
7 منبع Singh, R.P. & Heldman, D.R., 2009, Introduction to Food Engineering. Smith, P.J., 2011, Introduction to Food Process Engineering Toledo, R.T., 2007, Fundamental of Food Process Engineering. Valentas, K.J., Rotstein, E. & Singh, R.P., 1997, Handbook of Food Engineering Practice . Heldman, D.R. & Singh, R.P., 2001, Food Process Engineering. Heldman, D.R., & Lund, D.B., 2007, Handbook of Food Engineering. Berk, Z., 2009, Food Process Engineering and Technology. Darby, R. 2001, Chemical engineering fluid mechanics. Holland, F.A. & Brag, R., 1995, Fluid flow for chemical engineering.
8 مواد و امکانات آموزشی 1-کامپیوتر و ویدئو پروژکتور 2-اینترنت و دسترسی به کتابخانه و رفرنس ها
9 نحوه ارزشیابی 1- کوییز 20 درصد 2- حل التمرین 20 درصد 3- امتحان نهایی 60 درصد