1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
اصول مهندسی صنایع غذایی (1) |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مبانی مهندسی صنایع غذایی شامل مفاهیم پایه مهندسی، موازنه های جرم و انرژی، ترمودینامیک، سایکرومتری (رطوبت سنجی) |
3 |
شایستگی های پایه |
1-فیزیک عمومی
2- ریاضیات عمومی
3- اصول نگهداری مواد غذایی |
4 |
وظایف دانشجو |
1- یادگیری مفاهیم تئوری ارائه شده در کلاس
2- مطالعه منابع معرفی شده در این درس
3- حل مسائل کتاب و تکالیف ارائه شده
4- آمادگی برای کوییزها و امتحان |
5 |
منبع |
رضوی و همکاران، 1390، مبانی مهندسی فرآیند غذایی (تدوین)، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
مرتضوی و همکاران، 1395، مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (ترجمه)، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
توکلی پور، 1395، اصول مهندسی صنایع غذایی (تالیف)، انتشارات آییژ
محمدپورکاربزکی، 1395، اصول مهندسی صنایع غذایی 1، انتشارات دانشگاه پیام نور
کدخدایی و همکاران، 1396، عملیات واحد و اصول مهندسی صنایع غذایی، انتشارات تارخ
سیدرضوی، 1388، مبانی مهندسی صنایع غذایی (تالیف)، انتشارات عمیدی
جعفری، 1398، مبانی مهندسی فرآیند در صنایع غذایی (ترجمه)، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
6 |
مواد و امکانات آموزشی |
1-اسلایدهای درس
2-کتب فارسی و لاتین |
7 |
نحوه ارزشیابی |
1- 10 درصد کوییزها
2- 20 درصد تکالیف کلاسی و حل التمرین ها
3- 70 درصد امتحان پایان ترم |