1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
اصول مهندسی صنایع غذایی (4) |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با پدیده های انتقال (مومنتم، حرارت و جرم) در مهندسی فرآیندهای غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با تئوری های ارائه شده در دروس اصول مهندسی صنایع غذایی (1)، (2) و (3) |
4 |
اهداف یادگیری |
1- آنالیز جریان سیالات غیرنیوتنی غذایی در فرآوری مواد غذایی
2- محاسبات انرژی انتقال سیالات غیرنیوتنی |
5 |
روش تدریس |
1- بیان تئوری درس بر اساس منابع معتبر بین المللی
2- تعریف مسئله و پروژه برای درک فیزیکی درس |
6 |
وظایف دانشجو |
1-یادگیری تئوری های ارائه شده در کلاس
2-آمادگی برای کوییزها در هر جلسه
3-حل مسائل درس
4-آمادگی برای امتحان نهایی |
7 |
منبع |
|
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
1-اسلایدهای درس
2- کتب الکترونیکی و چاپی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
1- کوییزها 10 درصد
2-حل مسائل 40 درصد
3- امتحان نهایی 50 درصد |