طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اصول مهندسی صنایع غذایی (4)
2 هدف کلی آشنایی با پدیده های انتقال (مومنتم، حرارت و جرم) در مهندسی فرآیندهای غذایی
3 شایستگی های پایه آشنایی با تئوری های ارائه شده در دروس اصول مهندسی صنایع غذایی (1)، (2) و (3)
4 اهداف یادگیری 1- آنالیز جریان سیالات غیرنیوتنی غذایی در فرآوری مواد غذایی 2- محاسبات انرژی انتقال سیالات غیرنیوتنی
5 روش تدریس 1- بیان تئوری درس بر اساس منابع معتبر بین المللی 2- تعریف مسئله و پروژه برای درک فیزیکی درس
6 وظایف دانشجو 1-یادگیری تئوری های ارائه شده در کلاس 2-آمادگی برای کوییزها در هر جلسه 3-حل مسائل درس 4-آمادگی برای امتحان نهایی
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی 1-اسلایدهای درس 2- کتب الکترونیکی و چاپی
9 نحوه ارزشیابی 1- کوییزها 10 درصد 2-حل مسائل 40 درصد 3- امتحان نهایی 50 درصد