طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی -درس اصلی دانشجویان دوره ارشد گرایش فناوری مواد غذایی
2 هدف کلی آشنایی با خواص فیزیکی محصولات کشاورزی و غذایی و روشهای اندازه گیری آنها
3 روش تدریس 1- مبانی نظری ارائه شده در کلاس در قالب اسلاید های پاورپوینت، فیلم های آموزشی و کتب مرجع 2- ارائه مقالات مرتبط با هر مبحث در کلاس و بحث در باره چارچوب، اهداف، متدولوژی و نتایج آنها 3- تکالیف و مسائل خارج از کلاس 4- کارهای عملی آزمایشگاهی
4 شایستگی های پایه آشنایی با مبانی و اصول فیزیکی پایه شامل مکانیک، ترمودینامیک، گرما، اکترومغناطیس آشنایی با اصول ریاضی پایه شامل جبر و انتگرال، لگاریتم و آمار
5 اهداف یادگیری 1- آشنایی با اهمیت و کاربرد خواص بیوفیزیکی مواد غذایی 2- تعریف و توصیف خواص بیوفیزیکی مواد غذایی 3-درک اثر عوامل مختلف بر خواص بیوفیزیکی مواد غذایی 4-آشنایی با اصول روشهای اندازه گیری خواص بیوفیزیکی مواد غذایی
6 وظایف دانشجو 1- مشارکت در مباحث کلاس درس 2-آمادگی برای کوییز 3- انجام تکالیف خارج از کلاس 4- مطالعه مقالات مرتبط داخلی وخارجی مرتبط با مباحث و سرفصل و ارائه مطالب جمع آوری شده در کلاس (3-5 دقیقه) 5-
7 منبع 1- رضوی، س.م.ع.، اکبری، ر.، 1397، خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی، چاپ ششم، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
8 نحوه ارزشیابی 1- کوییز در پایان هر فصل (10 درصد) 2- تکالیف فوق برنامه و خارج از کلاس (10 درصد) 3- کار عملی در آزمایشگاه (30 درصد) 4- امتحان پایان ترم (50 درصد)
9 مواد و امکانات آموزشی 1-کامپیوتر و لوازم کمک آموزشی 2- اینترنت 3- مقالات و مجلات تخصصی 4- کتابخانه 5- آزمایشگاه بیوفیزیک مواد غذایی