1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
رئولوژی پیشرفته مواد غذایی |
2 |
هدف کلی |
- آشنایی با اصول (مبانی نظری)، روشهای اندازه گیری و کاربرد رئولوژی سیالات غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
رئولوژی مقدماتی مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
1. درک فیزیک و تئوری رئولوژی سیالات غذایی
2. آشنایی با مدلهای توصیف کننده رئولوژی سیالات غذایی
3. اصول روشهای اندازه گیری خواص رئولوژیکی سیالات
4. مطالعه اثرعوامل مختلف برخواص رئولوژی سیالات |
5 |
روش تدریس |
آموزش مستقیم و معکوس، تکالیف کلاسی، ارایه های سمینار، پروژه و مطالعه گروهی |
6 |
منبع |
|
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر، ویدئو پروژکتور، اینترنت، امکانات آزمایشگاهی (ویسکومتر، رئومتر،...) |
8 |
نحوه ارزشیابی |
فعالیتهای کلاسی در طول نیمسال 60 درصد
آزمون پایان نیمسال 40 درصد |