طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره رئولوژی پیشرفته مواد غذایی
2 هدف کلی - آشنایی با اصول (مبانی نظری)، روشهای اندازه گیری و کاربرد رئولوژی سیالات غذایی
3 شایستگی های پایه رئولوژی مقدماتی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری 1. درک فیزیک و تئوری رئولوژی سیالات غذایی 2. آشنایی با مدلهای توصیف کننده رئولوژی سیالات غذایی 3. اصول روشهای اندازه گیری خواص رئولوژیکی سیالات 4. مطالعه اثرعوامل مختلف برخواص رئولوژی سیالات
5 روش تدریس آموزش مستقیم و معکوس، تکالیف کلاسی، ارایه های سمینار، پروژه و مطالعه گروهی
6 منبع
7 مواد و امکانات آموزشی کامپیوتر، ویدئو پروژکتور، اینترنت، امکانات آزمایشگاهی (ویسکومتر، رئومتر،...)
8 نحوه ارزشیابی فعالیت‏های کلاسی در طول نیم‏سال 60 درصد آزمون پایان نیم‏سال 40 درصد