1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
پدیده¬های انتقال در مهندسی صنایع غذایی |
2 |
هدف کلی |
- آشنایی با کاربرد اصول پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با مکانیک سیالات نیوتنی |
4 |
اهداف یادگیری |
1. درک مبانی نظری مهندسی حاکم بر واحدهای عملیاتی فرآوری مواد غذایی
2. انجام محاسبات مهندسی مربوط به طراحی عملیات واحدها |
5 |
روش تدریس |
آموزش مستقیم و معکوس، پروژه کلاسی، ارایه های دانشجویی انفرادی، مطالعه گروهی |
6 |
منبع |
|
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر، ویدئو پروژکتور، اینترنت، نرم افزارهای تخصصی |
8 |
نحوه ارزشیابی |
فعالیتهای کلاسی در طول نیمسال 60 درصد
آزمون پایان نیمسال 40 درصد |