طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره پدیده¬های انتقال در مهندسی صنایع غذایی
2 هدف کلی - آشنایی با کاربرد اصول پدیده های انتقال در مهندسی صنایع غذایی
3 شایستگی های پایه آشنایی با مکانیک سیالات نیوتنی
4 اهداف یادگیری 1. درک مبانی نظری مهندسی حاکم بر واحدهای عملیاتی فرآوری مواد غذایی 2. انجام محاسبات مهندسی مربوط به طراحی عملیات واحدها
5 روش تدریس آموزش مستقیم و معکوس، پروژه کلاسی، ارایه های دانشجویی انفرادی، مطالعه گروهی
6 منبع
7 مواد و امکانات آموزشی کامپیوتر، ویدئو پروژکتور، اینترنت، نرم افزارهای تخصصی
8 نحوه ارزشیابی فعالیت‏های کلاسی در طول نیم‏سال 60 درصد آزمون پایان نیم‏سال 40 درصد