طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس انتخابی به ارزش 2 واحد برای دانشجویان کارشناسی ارشد گرایش مخندسی مواد غذایی ارائه می شود
2 هدف کلی آشنایی با حوزه های چالشی و روز علم و فناوری مواد غذایی
3 شایستگی های پایه 1- داشتن توانایی لازم در مطالعه متون تخصصی انگلیسی 2- آشنایی با مجلات تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی 3- آشنایی با فیزیک مواد غذایی
4 اهداف یادگیری معرفی چالش های روز تحقیقاتی حوزه فیزیک و مهندسی صنایع غذایی برای ایجاد زمینه های پژوهشی مورد علاقه در دوره کارشناسی ارشد
5 روش تدریس 1- ارائه درس در کلاس براساس طرح درس 2- مطالعه آزاد منابع معرفی شده 3- تحلیل چالش های مطرح شده در کلاس
6 وظایف دانشجو 1-مطالعه مطالب ارائه شده در کلاس بصورت مداوم و هفتگی 2- جمع آوری و مطالعه منابع معرفی شده در کلاس 3- شرکت در بحث آزاد در کلاس 4- آمادگی برای کوییزها و تکالیف کلاسی 5- ارائه سمینار در صورت لزوم
7 منبع مقالات انتاشر یافته بین المللی در حوزه فیزیک گوارش مواد غذایی و تریبولوژی
8 مواد و امکانات آموزشی 1-کامپیوتر و اینترنت 2-دسترسی به کتب و مقالات
9 نحوه ارزشیابی 1-کوییزها 20 درصد 2-تکالیف کلاسی 20 درصد 3- سمینار 10 درصد 4- امتحان پایان ترم 50 درصد