1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس انتخابی به ارزش 2 واحد برای دانشجویان کارشناسی ارشد گرایش مخندسی مواد غذایی ارائه می شود |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با حوزه های چالشی و روز علم و فناوری مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
1- داشتن توانایی لازم در مطالعه متون تخصصی انگلیسی
2- آشنایی با مجلات تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی
3- آشنایی با فیزیک مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
معرفی چالش های روز تحقیقاتی حوزه فیزیک و مهندسی صنایع غذایی برای ایجاد زمینه های پژوهشی مورد علاقه در دوره کارشناسی ارشد |
5 |
روش تدریس |
1- ارائه درس در کلاس براساس طرح درس
2- مطالعه آزاد منابع معرفی شده
3- تحلیل چالش های مطرح شده در کلاس |
6 |
وظایف دانشجو |
1-مطالعه مطالب ارائه شده در کلاس بصورت مداوم و هفتگی
2- جمع آوری و مطالعه منابع معرفی شده در کلاس
3- شرکت در بحث آزاد در کلاس
4- آمادگی برای کوییزها و تکالیف کلاسی
5- ارائه سمینار در صورت لزوم |
7 |
منبع |
مقالات انتاشر یافته بین المللی در حوزه فیزیک گوارش مواد غذایی و تریبولوژی |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
1-کامپیوتر و اینترنت
2-دسترسی به کتب و مقالات |
9 |
نحوه ارزشیابی |
1-کوییزها 20 درصد
2-تکالیف کلاسی 20 درصد
3- سمینار 10 درصد
4- امتحان پایان ترم 50 درصد |