1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
عملیات واحد نوین در مهندسی صنایع غذایی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با اصول مهندسی روشهای نوین عملیات واحد در مهندسی مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با اصول مهندسی صنایع غذایی و عملیات واحد رایج در صنعت غذا |
4 |
اهداف یادگیری |
1. یادگیری اصول فیزیکی جدیدترین روشهای نوین عملیات واحد
2. کاربرد عملیات واحدهای جدید در فرآوری مواد غذایی |
5 |
روش تدریس |
آموزش مستقیم و معکوس، پروژه انفرادی، مطالعه گروهی، ارئه سمینار |
6 |
وظایف دانشجو |
1- انجام تکالیف کلاسی
2- پاسخ به سوالات مطروحه
3- مطالعه منابع معرفی شده و مطالب ارائه شده در جلسات کلاسی
4- ارائه سمینار در یک موضوع خاص مرتبط با سرفصل درسی |
7 |
منبع |
|
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر، ویدئو پروژکتور، اینترنت، نرم افزارهای تخصصی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
1- تکالیف کلاسی- 10%
2- سمینار -30%
3- امتحان پایان ترم-60% |