بررسی خصوصیات رئولوژیکی، تریبولوژیکی، حسی و ریز ساختاری امولسیون های آب در آب حاصل از مخلوط نشاسته-صمغ دانه ریحان
زهرا زمانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
اثر ترکیبی تیمار های برشته کردن و پرتودهی مادون قرمز بر اصلاح خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختاری و عملکردی نشاسته های گندم و نخود
شکوفه تازیکی شمس ابادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۱/۱۷
بررسی تأثیر نشاسته اصلاح شده و قند زایلیتول بر خصوصیات رئولوژی و فیزیکوشیمیایی کاستارد
راضیه کاشی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۰/۲۷
اثر صمغ های بومی بر خصوصیات رئولوژیکی، تریبولوژیکی و حسی پودر خامه ای کننده غیرلبنی قهوه با چربی کاهش یافته
فردوس پورعبداله
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۰/۲۷
درون پوشانی عصارهی گلبرگ زعفران با استفاده از صمغ دانهی ریحان و کنسانتره پروتئین آب پنیر
فرزانه شریف
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
بررسی خصوصیات عملکردی ژل آلوئهورا
فهیمه پژوهنده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۳۰
تولید فیلمهای هوشمند حساس به ph بر پایه صمغ دانه ریحان-کیتوزان و عصاره کلم قرمز و کاربرد آن ها در پایش فساد ماهی قزل آلای رنگینکمان
مریم نادی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۰/۲۱
شبیهسازی ریاضی رهایش طعم دارچین در شرایط دهان به روش دینامیک سیالات محاسباتی
نرگس سامانیان باقرصاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۸/۰۲
ارزیابی اثر برهمکنش های بافت و طعم بر رفتار فرآوری دهانی و ادراک دینامیک حسی: مطالعه موردی در ژل های پر شده امولسیونی حاوی لیمونن و منتول
محمدرضا صلاحی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۷/۲۵
بررسی پتانسیل استفاده از صمغ های آگار و دانه ریحان بعنوان جایگزین ژلاتین مارشمالو در حضور قند فروکتوز و ایزومالتولوز
بهاره اسماعیلی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۷/۲۰
درونپوشانی عصارهی شاهتوت در نانوامولسیون صمغ دانهی ریحان- کنستانترهی پروتئین آبپنیر: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و سینتیک رهایش
ثمین صادقی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۵
اثر نشاسته های گندم، ذرت و ذرت مومی تیمار شده با فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سامانه امولسیونی روغن در آب کم چرب مدل
علی حیدری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۹/۱۶
ارزیابی خصوصیات رئولوژیکی، تریبولوژیکی و بافتی هیدروکلوئیدها و مطالعه عددی رفتار بلع در بیماران دیسفاژی: مطالعه موردی روی مخلوطهای صمغ زانتان و صمغ دانه شاهی
پریسا پورثانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۹/۰۶
بهینه یابی شرایط رنگبری شربت شکرخام از طریق ازن زنی و شناسایی و سنجش ترکیبات تشکیل شده در فرآیند
مهدی نیک فرجام
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۷
بررسی برهم کنش ایزوله پروتئین آب پنیر -صمغ دانه ی ریحان در محیط آبی، امولسیون روغن در آب و امولسیون دو گانه آب در روغن در آب با هدف درک مکانیسم پایداری امولسیون و کنترل رهایش فروسولفات
فطانه بهروزیان
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۴
مدلسازی و بهینه یابی شرایط تولید کنسانتره پروتئین شیر شتر با استفاده از الگوریتم های فرا ابتکاری
مرتضی کاشانی نژاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۱۱
بررسی خواص مورفولوژیکی، ساختاری و عملکردی کمپلکس کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده
محسن صهبائی اجلالی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۴/۱۵
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ ریشه سریش (eremurus luteus)
مهدی صلاحی قراغیلی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۶/۰۵
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و عملکردی صمغ دانه گزنه (urtica pilulifera)
زهرا زمانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۴/۳۰
اثر صمغ دانه شاهی بر خصوصیات ناحیه رقیق و غلیظ نشاسته گندم در حضور قند ساکارز
شکوفه تازیکی شمس آبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۱
شناسایی و خوشه بندی بیوپلیمرها بر مبنای خصوصیات رئولوژیکی، حرارتی، ساختاری و ساختمانی
علی الغونه
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۴/۳۱
بهینه یابی شرایط استخراج صمغ دانه ی مرو با روش خشک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن
احمدرضا حسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۵
تاثیر صمغ دانه مرو و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ویژگی های عملکردی و رفتار رتروگرداسیون ژل نشاسته گندم
نگار میرنژاد عنبرانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۴/۱۲
نانو انکپسولاسیون کروستین: بررسی رفتار رئولوژیکی، رهایش کنترل شده و زیست فراهمی در دستگاه گوارش مدل
فاطمه حامدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۲/۱۴
تاثیر نانو کریستال نشاسته ذرت به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سامانه امولسیونی روغن در آب مدل
فاطمه جاویدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۲/۱۲
ارزیابی ویژگیهای ساختاری، فیزیکی و حرارتی نانوبیوآئروژلهای صمغ دانه مرو-لاپونیت و تیتانیم دیاکسید
سیدامیر اولیایی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۱/۰۶
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی و رئولوژیکی شیرخشک بدون چربی
بنفشه آقامحمدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۰/۰۸
تاثیر عصاره آنزیمی گیاه پنیر باد (ویتانیا کوآگولانس) بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و عملکردی کازئینات سدیم
سمیه نیک نیا
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۷
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته طبیعی و اصلاح شده با روشهای هیدروترمال میوه بلوط ایرانی (quercus brantii lindle.)
هومان مولوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۳/۰۲
بررسی برهمکنش و تشکیل ژل ایزوله پروتئین خلر و صمغ دانه قدومه شهری به منظور تهیه امولسیون ژل پایدار
محمدعلی حصاری نژاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۸
بهینه سازی فرآیند برشته کردن چهار رقم تجاری پسته ایران به روش مادون قرمز با بهره گیری از روش سطح پاسخ
افسانه مرشدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۰۳
بررسی اثر درجه حرارت و برخی نمک ها و قندها بر خواص محلول رقیق نشاسته دو واریته ی دانه قناری بدون پرز
علی حیدری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۵
تأثیر عصاره پوست بنه (pistacia atlantica subsp. mutica) ریزپوشانی شده در نانوامولسیون های دو لایه متعدد با پوشش های بیوپلیمری در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا
مجتبی دلفانیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۵
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی وحرارتی فیلم زیست تخریب پذیرمخلوط های انواع نشاسته ترموپلاستیک و پلی لاکتیک اسید اصلاح شده
محمدرضا عبدالهی مقدم
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۴/۲۱
بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی سویا و تاثیر آن بر ویژگی های ژل تهیه شده با آنزیم ترانس گلوتامینازمیکروبی
بهداد شکرالهی یانچشمه
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۲/۲۱
خصوصیات فیزیکو شیمیایی و عملکردی نشاسته دانه قناری بدون پرز
مهدی ایرانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹
تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی برخواص عملکردی پروتئین های آب پنیر
زهرا احمدی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۲/۰۵
بررسی ویژگی های عملکردی موسیلاژ استخراج شده از گل ختمی
سیده فاطمه موسوی بایگی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۵
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و برخی جایگزینهای چربی بر خصوصیات عملکردی و رئولوژیکی بستنی بدون چربی
پریسا پورثانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۲
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، عملکردی و زیست فعالی فراکسیونهای صمغ دانه ریحان و تهیه نانوذرات صمغ دانه ریحان به عنوان حامل گلوتاتیون
سارا ناجی طبسی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۹/۰۷
تاثیر برخی قندها ها و درجه حرارت بر ویژگی های محلول رقیق صمغ دانه ریحان
سیدالیاس میرابوالحسنی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۹
اثر پوره کدو حلوایی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حرارتی و حسی بستنی
حسین مهدی تباراندواری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۱
بهینه سازی تولید فوندانت ایرانی
امیر رستگار
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۱
بررسی خواص ریختی، فیزیکوشیمیایی و عملکردی نانوکریستال نشاسته
اسعد محمد امینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۴/۰۸
بررسی فرایند هضم نشاسته های طبیعی و اصلاح شده گندم در سیستم مدل و مدلسازی رهایش گلوکز با استفاده از منطق فازی
علیرضا یوسفی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۴
بهینه سازی شرایط اکستروژن کره حاوی آلفالینولنیک اسید
مرتضی کاشانی نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۳۰
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانو ذره صمغ دانه شاهی (لیپدیوم ساتیوم)
افسانه طاهری تل گری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۹
ارزیابی پتانسیل فرآیند نانوفیلتراسیون در تصفیه پساب کارخانه رب گوجه فرنگی و مدلسازی کارایی فرآیند به روش شبکه های عصبی مصنوعی
علی الغونه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۶
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و عملکردی فراکسیون های صمغ دانه شاهی
سمیّه رزمخواه شربیانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۳/۲۰
تاثیر سیکلهای انجماد- خروج از انجماد بر خصوصیات عملکردی صمغ دانه بالنگو شیرازی
دیاکو خدائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۳/۱۱
بهینهسازی فرمولاسیون پنیر فتای فراپالایش آنالوگ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک و حسی آن.
علی اکبر غلامحسین پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۱۱/۰۸
تاثیر جایگزینی ساکارز با استویا و مالتودکسترین بر خصوصیات حسی ، فیزیکی و رئولوژیکی بستنی نیمه چرب
لیلا بلالی دهکردی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۳/۲۱
تاثیر صمغ های گوار و دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی بستنی کم چرب و نیمه چرب
فاطمه جاویدی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱
بررسی خواص ویسکوالاستیک صمغ دانه های قدومه شیرازی و قدومه شهری
محمدعلی حصاری نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۹/۲۹
بهینهیابی فرمولاسیون مخلوط پایدارکنندههای بستنی با استفاده از صمغ دانه ریحان و بررسی خصوصیات کیفی فرمول بهینه در ترکیب با پایدارکنندهها طی زمان نگهداری
مریم بهرام پرور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۹
تاثیر برخی نمک ها، قندها و phبر خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی شاهی در محلولهای رقیق و غلیظ
فطانه بهروزیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۵
ارزیابی خصوصیات کیفی پسته برشته شده با استفاده از روش های تحلیل فرایند: مطالعات تجربی و مدل سازی
تکتم محمدی مقدم
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۰/۱۰/۲۷
تاثیر تیمار حرارتی بر خصوصیات عملکردی صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان
سارا ناجی طبسی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۰۶/۱۲
تصفیه فاضلاب حاصل از احیاء رزین تبادل یونی ستونهای رنگبری در صنعت قند بوسیله فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون
فخرالدین صالحی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۰۳/۳۱
بررسی رفتار رئولوژیکی ،حرارتی و ساختاری مخلوط بتالاکتوگلوبولین- هیدروکلوئید دانه ریحان در سیستم مدل