1 |
مقدمه و تاریخچه تعاریف مهم طبقه بندی نوشیدنیهای صنعتی |
|
2 |
نوشیدنیهای گازدار روش های تولید دی اکسیدکربن )تخمیر، سوخت مستقیم( آزمونهای کیفی تزریق دی اکسیدکربن تولید شربت هواگیری انواع پرکن ها کنترل فرایند |
|
3 |
نوشیدنیهای گازدار روش های تولید دی اکسیدکربن )تخمیر، سوخت مستقیم( آزمونهای کیفی تزریق دی اکسیدکربن تولید شربت هواگیری انواع پرکن ها کنترل فرایند |
|
4 |
نوشیدنیهای ملایم غیرگازدار )غیر کربوناته( 1 ( نوشیدنیهای تغلیظ شده انواع شیرین کننده های کاربردی طبیعی و مصنوعی 2 ( نوشیدنیهای آماده مصرف فرمولاسیون معضلات تولید فراوری و بسته بندی |
|
5 |
نوشیدنیهای ملایم غیرگازدار )غیر کربوناته( 1 ( نوشیدنیهای تغلیظ شده انواع شیرین کننده های کاربردی طبیعی و مصنوعی 2 ( نوشیدنیهای آماده مصرف فرمولاسیون معضلات تولید فراوری و بسته بندی |
|
6 |
بررسی سایر ترکیبات موجود در نوشیدنیها تنظیم کننده های اسیدیته طعم دهنده ها رنگ ها نگهدارنده ها سایر افزودنیها )پایدارکننده ها، ساپونین ها، آنتی اکسیدانها و ...(. |
|
7 |
بررسی سایر ترکیبات موجود در نوشیدنیها تنظیم کننده های اسیدیته طعم دهنده ها رنگ ها نگهدارنده ها سایر افزودنیها )پایدارکننده ها، ساپونین ها، آنتی اکسیدانها و ...(. |
|
8 |
کاربرد آب در صنعت نوشابه سازی انواع منابع آبی روش های فراوری آب پارامترهای کیفی آب و آزمونها |
|
9 |
کاربرد آب در صنعت نوشابه سازی انواع منابع آبی روش های فراوری آب پارامترهای کیفی آب و آزمونها |
|
10 |
انواع میوه ها و آبمیوه ها تاثیر نحوه کاشت، داشت و برداشت میوه بر کیفیت آبمیوه نهایی انواع سیب، مرکبات، میوه های استوایی روش های مختلف آبگیری از میوه ها نحوه بازیابی ترکیبات فرار و اسانس میوه ها آزمونهای کیفی آبمیوه ها |
|
11 |
انواع میوه ها و آبمیوه ها تاثیر نحوه کاشت، داشت و برداشت میوه بر کیفیت آبمیوه نهایی انواع سیب، مرکبات، میوه های استوایی روش های مختلف آبگیری از میوه ها نحوه بازیابی ترکیبات فرار و اسانس میوه ها آزمونهای کیفی آبمیوه ها |
|
12 |
معرفی و بررسی تولید و میزان رغبت مشتری به انواع نوشیدنیها )آب معدنی، نکتارها، نوشابه های ملایم، نوشابه های انرژی زا، دمنوش ها، شیرهای طعم دار( |
|
13 |
معرفی و بررسی تولید و میزان رغبت مشتری به انواع نوشیدنیها )آب معدنی، نکتارها، نوشابه های ملایم، نوشابه های انرژی زا، دمنوش ها، شیرهای طعم دار( |
|
14 |
تعریف آبمیوه ها فن آوری تولید نوشیدنیها تقلبات در نوشیدنیها کوییز |
|
15 |
نوشیدنیهای تغلیظ شده نوآوریها در صنعت نوشیدنیها ارزش غذایی و نکات تغذیه ای پیرامون نوشیدنیها |
|
16 |
نوشیدنیهای کربوناته و غیر کربوناته، قواعد برچسب گذاری نوشیدنیهای آماده مصرف |
|