سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه و تاریخچه تعاریف مهم طبقه بندی نوشیدنیهای صنعتی
2 نوشیدنیهای گازدار روش های تولید دی اکسیدکربن )تخمیر، سوخت مستقیم( آزمونهای کیفی تزریق دی اکسیدکربن تولید شربت هواگیری انواع پرکن ها کنترل فرایند
3 نوشیدنیهای گازدار روش های تولید دی اکسیدکربن )تخمیر، سوخت مستقیم( آزمونهای کیفی تزریق دی اکسیدکربن تولید شربت هواگیری انواع پرکن ها کنترل فرایند
4 نوشیدنیهای ملایم غیرگازدار )غیر کربوناته( 1 ( نوشیدنیهای تغلیظ شده انواع شیرین کننده های کاربردی طبیعی و مصنوعی 2 ( نوشیدنیهای آماده مصرف فرمولاسیون معضلات تولید فراوری و بسته بندی
5 نوشیدنیهای ملایم غیرگازدار )غیر کربوناته( 1 ( نوشیدنیهای تغلیظ شده انواع شیرین کننده های کاربردی طبیعی و مصنوعی 2 ( نوشیدنیهای آماده مصرف فرمولاسیون معضلات تولید فراوری و بسته بندی
6 بررسی سایر ترکیبات موجود در نوشیدنیها تنظیم کننده های اسیدیته طعم دهنده ها رنگ ها نگهدارنده ها سایر افزودنیها )پایدارکننده ها، ساپونین ها، آنتی اکسیدانها و ...(.
7 بررسی سایر ترکیبات موجود در نوشیدنیها تنظیم کننده های اسیدیته طعم دهنده ها رنگ ها نگهدارنده ها سایر افزودنیها )پایدارکننده ها، ساپونین ها، آنتی اکسیدانها و ...(.
8 کاربرد آب در صنعت نوشابه سازی انواع منابع آبی روش های فراوری آب پارامترهای کیفی آب و آزمونها
9 کاربرد آب در صنعت نوشابه سازی انواع منابع آبی روش های فراوری آب پارامترهای کیفی آب و آزمونها
10 انواع میوه ها و آبمیوه ها تاثیر نحوه کاشت، داشت و برداشت میوه بر کیفیت آبمیوه نهایی انواع سیب، مرکبات، میوه های استوایی روش های مختلف آبگیری از میوه ها نحوه بازیابی ترکیبات فرار و اسانس میوه ها آزمونهای کیفی آبمیوه ها
11 انواع میوه ها و آبمیوه ها تاثیر نحوه کاشت، داشت و برداشت میوه بر کیفیت آبمیوه نهایی انواع سیب، مرکبات، میوه های استوایی روش های مختلف آبگیری از میوه ها نحوه بازیابی ترکیبات فرار و اسانس میوه ها آزمونهای کیفی آبمیوه ها
12 معرفی و بررسی تولید و میزان رغبت مشتری به انواع نوشیدنیها )آب معدنی، نکتارها، نوشابه های ملایم، نوشابه های انرژی زا، دمنوش ها، شیرهای طعم دار(
13 معرفی و بررسی تولید و میزان رغبت مشتری به انواع نوشیدنیها )آب معدنی، نکتارها، نوشابه های ملایم، نوشابه های انرژی زا، دمنوش ها، شیرهای طعم دار(
14 تعریف آبمیوه ها فن آوری تولید نوشیدنیها تقلبات در نوشیدنیها کوییز
15 نوشیدنیهای تغلیظ شده نوآوریها در صنعت نوشیدنیها ارزش غذایی و نکات تغذیه ای پیرامون نوشیدنیها
16 نوشیدنیهای کربوناته و غیر کربوناته، قواعد برچسب گذاری نوشیدنیهای آماده مصرف